Το φετινό τραγούδι της Ελλάδας στη Eurovision 2024 κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αναπαράγεται παρανόμως.

Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας τον ερχόμενο Μάιο.

Η ερμηνεύτρια και δημιουργός αποδέχθηκε την πρόταση της ΕΡΤ να εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε μια συμβολική χρονιά, καθώς φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη παρουσία της Ελλάδας στη Eurovision, το 1974.

Η Σάττι είχε αρνηθεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα τουλάχιστον 3 φορές στο παρελθόν, ωστόσο φέτος είπε το “ναι”, θέλοντας να δοκιμάσει την τύχη της σε κάτι πολύ μεγαλύτερο, το οποίο -όπως έχει παραδεχθεί- μέχρι πρότινος την τρόμαζε

Η ελληνική συμμετοχή θα πρέπει να καταλήξει στο τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι, να ολοκληρώσει την τελική παραγωγή του, αλλά και να το οπτικοποιήσει, κάτι που αναμένεται να γίνει στο πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου.

Τα τελευταία χρόνια η ελληνική συμμετοχή συνήθωςδημοσιοποιείται μέσα στον Μάρτιο, γύρω στις 10 Μαρτίου (το 2021 και το 2022 κυκλοφόρησε στις 10 Μαρτίου και το 2023 στις 12 Μαρτίου).

“Ζάρι”: Οι φήμες για το τραγούδι της Ελλάδας

Το μεσημέρι της Τρίτης (13/02), το “Super Katerina” προέβαλε πλάνα τα οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, προέρχονται από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού της ελληνικής συμμετοχής.

Σύμφωνα με το πρωινό του Alpha, το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Μαρίνα Σάττι θα έχει τον τίτλο “Ζάρι”.

Στα πλάνα φαίνεται η Μαρίνα Σάττι μαζί με μια ομάδα ατόμων, να πραγματοποιεί γυρίσματα στον χώρο του Ηρωδείου και στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, μάλιστα, ακούστηκαν στον “αέρα” περίπου 10 δευτερόλεπτα από το κομμάτι της Μαρίνας Σάττι.

 

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24