Πρωτοκλασάτος παίκτης της Euroleague καταγγέλλεται πως εμπλέκεται σε στοιχηματική απάτη.

Σάλος υπάρχει στην Euroleague με παίκτη της διοργάνωσης να εμπλέκεται σε στοιχηματική απάτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αντόνιο Μπλέικνι, φαίνεται πως βρίσκεται στο επίκεντρο μεγάλης ομοσπονδιακής έρευνας για υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού.

Ο παίκτης της Χαποέλ Τελ Αβίβ όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κατονομάζεται ως ο υπ’ αριθμόν 1 συνεργός στο ομοσπονδιακό κατηγορητήριο που αφορά υπόθεση στοιχηματικής χειραγώγησης αγώνων με εμπλοκή και του ΝΒΑερ Τέρι Ροζίερ. Σύμφωνα με τις πηγές του Πάμπλο Τόρε, δεν αποκλείεται ο Μπλέικνι να συνεργάζεται με τις ομοσπονδιακές αρχές, με στόχο να αποφύγει επιπλέον κατηγορίες.

«Καρφιά» Τζέιμς σε φίλο του Ολυμπιακού
«Καρφιά» Τζέιμς σε φίλο του Ολυμπιακού

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαδόπουλος και έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των αθλητικών ΜΜΕ, έχοντας συνεργαστεί με γνωστά μέσα ενημέρωσης. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό με κρατά πάντα ενεργό και παθιασμένο. Πλέον, θα βρίσκομαι εδώ, στο THRYLOS24, για να μεταφέρουμε μαζί τον παλμό της ομάδας μας. Τα καλύτερα έρχονται!