EuroLeague: Οι διαιτητές κόντρα στην Παρτιζάν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η EuroLeague ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Παρτιζάν.
Την Παρτιζάν αντιμετωπίζει αύριο (24/3, 21:00) ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της EuroLeague.
Η «αρμάδα» του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 21-8, την ίδια ώρα που η Παρτιζάν παλεύει για τη θέση της στην 8αδα, βρισκόμενη στην 7η θέση με ρεκόρ 16-13.
Η EuroLeague ανακοίνωσε τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν την σπουδαία αναμέτρηση στην Stark Arena του Βελιγραδίου. Της διαιτητικής ομάδας θα ηγείται ως πρώτος ο Γερμανός Ρόμπερτ Λότερμοζερ και μαζί του θα σφυρίξουν οι Έμιν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Γκίτις Βίλνιους (Λιθουανία).
Latest News
Τρία ονόματα στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για τα χαφ
Super League 2026-27: Η 1η αγωνιστική ορίστηκε για 21 Ιουλίου
Ολυμπιακός vs Νάιμεχεν: Ο αντίπαλος στο CL αποκαλύφθηκε
Ουόκαπ – Ολυμπιακός: Η ΕΛΠΑ μπαίνει στη μάχη για το buy out
ΠΑΟΚ vs Ντιναμό Κιέβου & Παναθηναϊκός vs Πάξι: Ευρωπαϊκή βραδιά Πέμπτης
Ταρέμι ενώθηκε με τον Ολυμπιακό στο camp της Ολλανδίας
Ο Μπέλιτς ανατίναξε τη μεταγραφή Στάνιτς στον Ολυμπιακό
Σόφια η βάση της Χαπόελ Τελ Αβίβ στην EuroLeague 2026-27
READ MORE