Με αφορμή την εισβολή για μία... selfie με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η UEFA αποφάσισε να αυστηροποιήσει τα μέτρα ασφαλείας του φετινού Euro.

Η UEFA γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της πως αποφάσισε να αυστηροποιήσει τα μέτρα ασφαλείας του φετινού Euro, εξαιτίας των συχνών εισβολών στον αγωνιστικό χώρο.

Αφορμή για αυτή την απόφαση ήταν οι συνολικά πέντε οπαδοί που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Βεστφάλεν», μετά το τέλος του ματς Τουρκία-Πορτογαλία, προκειμένου να αποσπάσουν μια φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Φαν Ντερ Φάαρτ: «Πόσο σκ@τ@ ομάδα είναι η Αγγλία»
Φαν Ντερ Φάαρτ: «Πόσο σκ@τ@ ομάδα είναι η Αγγλία»

Η επίσημη ανακοίνωση της UEFA:

«Η ασφάλεια στο γήπεδο και στις εγκαταστάσεις της ομάδας είναι η απόλυτη προτεραιότητα για την UEFA. Για τον σκοπό αυτό, θα αναπτυχθούν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στα γήπεδα για την περαιτέρω κάλυψη των απαιτήσεων του τουρνουά και για την αποφυγή τέτοιων περιστατικών.

Σαν υπενθύμιση, οποιαδήποτε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο συνιστά παραβίαση των κανόνων του σταδίου και θα έχει ως αποτέλεσμα την αποβολή από το γήπεδο, την απαγόρευση από όλους τους αγώνες του τουρνουά και την υποβολή επίσημης ποινικής μήνυσης».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24