Έτοιμος ο «Λαζαρος» να πιάσει λιμάνι!

Ο Λαζαρος αναμένεται να είναι η επόμενη κίνηση της ΠΑΕ, αποκτώντας έναν παίκτη που θα τόνωση το ελληνικό στοιχείο της ομάδας και θα δώσει ποιότητα στα άκρα.


Πάμε να πάρουμε το story όπως έχει διαμορφωθεί εδώ και περίπου δυο μήνες. Ο Λαζαρος όπως έχετε παρατηρήσει πλέον έρχεται από τον πάγκο και δεν ξεκινάει βασικός. Ο βασικός λόγος είναι η μια ανανέωση του συμβολαίου του η οποία δεν γίνετε.

Μάλιστα φήμες αναφέρουν ότι είδη έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό έπειτα από το πρώτο μη πετυχημένο ραντεβού που είχε με τον Μελισσανίδη. Ο παίκτης θεωρείσαι ότι λόγο και δικαίως μάλιστα της μεγάλης συνησφορας του σε πρωτάθλημα και Ευρώπη άξιζε κάτι παραπάνω το οποίο δεν του το έδωσαν. Φυσικό άλλωστε αν αναλογιστούμε ότι μιλάμε για τον MVP του φετινού πρωταθλήματος και φυσικά της ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός διακριτικά πάντα κοίταζε την περίπτωση του και σύμφωνα με πηγές είδη έχει υπογραφή. Τώρα λεπτομέρειες τις συμφωνίας ακόμα δεν γνωρίζουμε. Δείγματα υπάρχουν. Ένα από αυτά ότι στο τελικό κυπέλλου δεν έδειξε το ίδιο πάθος και ζήλο για νίκη όπως έχουμε δει από την αρχή της χρονιάς.

Πλέον μπήκαμε σε περίοδο που περιμένουμε ανακοινώσεις. Να υπενθυμίσουμε ότι όταν διαψεύστηκε το όνομα του Ορέστη Καρνέζη (Που πιθανόν έγινε για λόγο διαμαρτυρίας των οπαδών αλλά κατά βάση πληροφοριών υπάρχει συμφωνία), και του Ανέστη να θυμήσου να ότι ο Λάζαρος δεν ήταν μέσα σε αυτά τα ονόματα.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης