Σπουδαία κίνηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός που οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την ερχόμενη Κυριακή (11/09) στο «Καραϊσκάκη».

Μία άψογη πρωτοβουλία από πλευράς ΠΑΕ, να οργανώσει εθελοντική αιμοδοσία στο «Καραϊσκάκη». Η αιμοδοσία μπορεί να σώσει πολλούς ανθρώπους, ενώ κάνει καλό και στους αιμοδότες. Όσοι μπορούν λοιπόν, ας βρεθούν την Κυριακή στον ναό.

Στις 11:00 την Κυριακή θα κάνει δήλωση ο υπεύθυνος της αιμοδοσίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Παναγιώτης Μπαντούνας, ενώ οι αιμοδότες θα μπορούν να βρεθούν εκεί από τις 10:00 έως τις 13:00.

ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ | Ντέιβιντ Ρίβερς & Ντάνος στο ΣΕΦ!
ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ | Ντέιβιντ Ρίβερς & Ντάνος στο ΣΕΦ!

Δείτε την ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022, στο χώρο του Μουσείου στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Για την ασφάλεια της υγείας των αιμοδοτών και για την ελαχιστοποίηση του χρόνου αναμονής, η αιμοδοσία θα γίνεται με ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 4800985.

Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά όπου υπάρχει Τράπεζα Αίματος.

Η Αιμοδοσία δίνει ζωή.

Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν χρειαστεί αίμα και οφείλουμε να είμαστε εκεί. Οι διεθνείς στατιστικές λένε ότι το 60% του πληθυσμού θα χρειαστεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μετάγγιση ολικού αίματος ή ενός από τα στοιχεία του αίματος, ενώ μόνο το 5% των ανθρώπων που μπορούν να γίνουν αιμοδότες δίνουν αίμα.

Η δωρεά αίματος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, βοηθά τον οργανισμό μας να ανανεώνεται και διαρκεί μόνο 10 λεπτά».

 

Μώραλης: «Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες» (pic)
Μώραλης: «Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες» (pic)
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24