Το Σάββατο 5/3 ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός και τα τμήματά του σημείωσαν νίκη σε όλα τα βασικά αθλήματα, δείχνοντας ότι είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα

Μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ ανδρών και γυναικών, πόλο ανδρών και γυναικών και χάντμπολ. Όλα τα τμήματα σημείωσαν νίκη και ο Ερασιτέχνης για μια ακόμα φορά σηκώνει τη σημαία με το «Δαφνοστεφανωμένο» ψηλά. Μάλιστα σε μπάσκετ και βόλεϊ γυναικών ο Ολυμπιακός νίκησε τις αθλήτριες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι αστεία υπόθεση και το ξέρουν όλοι αυτό. Όσοι κάνουν ρεπορτάζ των ομάδων στα αθλήματα αυτά γνωρίζουν την οργάνωση και τις καλές συνθήκες που υπάρχουν. Αυτό που έγινε το Σάββατο έρχεται μέσα από πολλά πράγματα. Πρώτο και κύριο τα μέλη και οι φίλαθλοι. Το γεγονός ότι κάποιος αποφασίζει να έχει διαρκείας ενισχύοντας ταυτόχρονα όλα αυτά τα αθλήματα είναι κάτι που ευχαριστεί τον κόσμο.

Ολυμπιακός: Ήδη κάνει τη διαφορά η Γουίντερς!
Ολυμπιακός: Ήδη κάνει τη διαφορά η Γουίντερς!

Εν τω μεταξύ κάτι που σε πολλούς δεν πάει το μυαλό, είναι ότι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει συγκεντρώσει αρκετές αθλήτριες και αθλητές που είναι κορυφαίοι στο είδος τους. Προπονητικά επιτελεία που θα ζήλευαν αρκετές ομάδες. Άνθρωποι με περγαμηνές που σηκώνουν ψηλά την «ερυθρόλευκη» σημαία.

Εκτός από τα μέλη, η διοίκηση της διοίκησης της ΠΑΕ, η βοήθεια της ΚΑΕ, αλλά και η διοίκηση του ίδιου του Ερασιτέχνη υπηρετούν το απόλυτο σχέδιο. Ομάδες υψηλού επιπέδου που να στέκονται σε επίπεδο πρωταθλητισμού ή διακρίσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ολυμπιακός θα πει τίτλοι. Ερασιτέχνης Ολυμπιακός θα πει όραμα, σχέδιο και υπερηφάνεια για τη σημαία μας που κυματίζει πάντα ψηλά!

Ολυμπιακός: Αλλάζει επίπεδο και φαίνεται παντού (pic)
Ολυμπιακός: Αλλάζει επίπεδο και φαίνεται παντού (pic)
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24