ΕΠΟΣ και επιστροφή; Τράκη… έλα μας έχει πιάσει τρέλα!

Έντονη φημολογία ακούγεται για επιστροφή Γιαννακόπουλου στο Παναθηναϊκό. Ναι, οκ, και τελικά θα πρέπει να συγκινηθούμε έτσι;


Αυτό θα πει ούτε μία μέρα βαρεμάρας. Ο Γιαννακόπουλος, έχει διαρρεύσει ότι θα επιστρέψει κανονικά στο Παναθηναϊκό. Καλά δεν πέφτουμε και από τα σύννεφα. Δεν το περιμάνατε; Άλλωστε η κολοτούμπα είναι Παναθηναϊκό άθλημα. Ξέρουμε από αυτά.

Ένας χρόνος. Πολύς ήταν μακριά από το πόστο του. Που θα βρούμε άνθρωπο σαν και αυτό να μας διασκεδάζει με αυτό το τρόπο. Ο συγκεκριμένος το πάει σε άλλη διάσταση βλέπετε το θέμα. Θα έχουμε με κάτι να περνάμε και την ώρα μας γιατί η αλήθεια είναι πως είχαμε αρχίσει να βαριόμασταν.

Από την νέα χρονιά τα γλέντια θα είναι αμέτρητα. Και με Γιαννακόπουλο. Όχι πως και χωρίς αυτός δεν ήταν, αλλά λέμε τώρα. Ειδικά τώρα που θα φύγει και η «μούμια» να δούμε ποιον θα έχει για… συμπαίκτη.

Επειδή πολλοί νομίζεται ότι θα επιστρέψει με δυνατό επιχειρηματία, υπάρχει και ένα άλλο με το τοτό, θέλετε να σας το πούμε; Ας κάτσει όπως είναι, μόνος του και καλά είναι. Άλλωστε η μοναξιά είναι και η μόνη που μπορεί να τον αντέξει πάνω από 2′ λεπτά…

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης