Ούτε για τους διαιτητές, ούτε για το καλό του πρωταθλήματος. Η ΕΠΟ στην UEFA λόγω... προστίμου.

Στην Νιόν και συγκεκριμένα στα γραφεία της UEFA βρέθηκε χθες ο Τάκης Μπαλτάκος μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Ιάκωβο Φιλιππούση, αλλά και τον υπεύθυνος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Βασίλη Σαράκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προέκυψε από τις δηλώσεις των τριών ανδρών ο λόγος της επίσκεψης ήταν για να επικοινωνήσουν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και να ζητήσουν τη βοήθεια της UEFA για τη στελέχωση των αγώνων των play-off με elite διαιτητές από την Α’ ευρωπαϊκή κατηγορία. Ή μήπως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Εξηγούμε…

Εμετική συμπεριφορά κατά Φορτούνη – Καραπαπά στην ενός λεπτού σιγή! (vid)
Εμετική συμπεριφορά κατά Φορτούνη – Καραπαπά στην ενός λεπτού σιγή! (vid)

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μπένετ από τη συνάντηση της Δευτέρας, οι διαιτητές για τους επόμενους αγώνες έχουν ήδη κλείσει. Από την άλλη, εντύπωση προκαλεί η σύνθεση της αποστολής της ΕΠΟ στη Νιόν. Οι Φιλιππούσης και Σαράκης δεν αποτελούν αυτό που λέμε το δεξί χέρι του Μπαλτάκου. Κάθε άλλο, βρίσκονται μάλιστα στο… απέναντι στρατόπεδο της ΕΠΟ, αυτό που το προηγούμενο διάστημα επιχείρησε να ρίξει τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Τότε γιατί βρέθηκαν μαζί του στη Νιόν; Μα φυσικά λόγω του προστίμου που φέρεται να επιβλήθηκε στην ΕΠΟ από την UEFA κατά την αξιολόγηση του τμήματος αδειοδοτήσεων. Έγιναν συνολικά επτά παρατηρήσεις, δύο «μεγάλες» και πέντε «μικρές», που επιφέρουν πρόστιμο 200.000 ευρώ, πέραν των άλλων πειθαρχικών ποινών που προβλέπονται.

Ένα πρόβλημα δηλαδή που δημιουργήθηκε από τον ίδιο το Φιλιππούση με προϊστάμενο το Σαράκη. Ούτε για τους διαιτητές, ούτε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου λοιπόν. Πήγαν στη Νιόν για να καλύψουν τα… νώτα τους!

Live εκπομπή από το thrylos24.gr: Αλλαγή πλάνου με Φράιμπουργκ, οι «εκπλήξεις» και η πρεμιέρα! (vid)
Live εκπομπή από το thrylos24.gr: Αλλαγή πλάνου με Φράιμπουργκ, οι «εκπλήξεις» και η πρεμιέρα! (vid)
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24