Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επισκέφθηκε το μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7, ανήμερα της μεγάλης τραγωδίας

Η μέρα για την οικογένεια του Ολυμπιακού είναι συναισθηματικά φορτισμένη με αφορμή την τραγωδία που έλαβε χώρα στις 8 Φλεβάρη του 1981.

Οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» θρηνούν και ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνεται και η ομάδα μπάσκετ, η οποία επισκέφθηκε το μνημείο των θυμάτων.

«Συμφωνία Ολυμπιακού με Ντόρσεϊ για 1+1 χρόνια!»
«Συμφωνία Ολυμπιακού με Ντόρσεϊ για 1+1 χρόνια!»

Πιο αναλυτικά, το μεσημέρι της Τρίτης παίκτες και επιτελείο του συλλόγου επισκέφθηκαν το σημείο για να αποτίνουν φόρο τιμής στους 21 αδικοχαμένους φιλάθλους των «ερυθρολεύκων».

«Είναι μια μέρα μνήμης. Μια μέρα θλιβερή όχι μόνο για τον σύλλογό, αλλά για όλη την χώρα. Το ότι δεν κατέστη δυνατό να γίνει επίσημο μνημόσυνο, δεν διαγράφει από τη μνήμη κανενός τι είχε γίνει τότε. Ελπίδα όλων είναι να μην γίνουν ποτέ ξανά τέτοια περιστατικά.

Μπορεί η σημερινή μέρα να μην έχει άμεση σχέση με το θέμα του Άλκη. Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις, όμως, ευχή όλων μας είναι να μην ξαναθρηνήσει θύματα ο αθλητισμός και να μην υπάρξουν ποτέ ξανά απώλειες αγαπημένων προσώπων», υποστήριξε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Με την σειρά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε ότι: «Σαν σήμερα είναι μια από τις πιο σημαντικές μέρες στην ιστορία του Ολυμπιακού, όχι για θριάμβους, νίκες και τίτλους, αλλά για την απώλεια 21 ανθρώπων. Είναι η πιο στενάχωρη μέρα του χρόνου για την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Ας ευχηθούμε να μην χαθούν ποτέ ξανά τόσο άδικα παιδιά. Θεωρώ πως στην μνήμη τους όλες οι ομάδες του Ολυμπιακού, σε όλα τα αθλήματα, πρέπει να αφιερώνουμε έναν τίτλο, μια νίκη. Σε εκείνους και στις οικογένειές τους».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24