Τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κολύμβησης, καθώς η χώρα μας τερμάτισε στην 2η θέση του πίνακα με τα περισσότερα μετάλλια!Τιμή και για τους αθλητές του Θρύλου, όπως ο Χρήστου και ο Μπίλας, που επέστρεψαν το απόγευμα της Δευτέρας.

Τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, καθώς η χώρα μας τερμάτισε στην 2η θέση του πίνακα με τα περισσότερα μετάλλια στην διοργάνωση του Βελιγραδίου! Απόστολος Χρήστου, Στέργιος Μπίλας και οι υπόλοιποι θριαμβευτές επέστρεψαν το απόγευμα της Δευτέρας και έτυχαν αποθεωτικής υποδοχής στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι αθλητές του ΟλυμπιακούΑπόστολος ΧρήστουΣτέργιος-Μάριος Μπίλας και Απόστολος Παπαστάμος (400μ. μικτή) διέπρεψαν στη διοργάνωση του Βελιγραδίου, καθώς κατέκτησαν τέσσερα χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα, ενώ η Ελένη Κοντογεώργου αναδείχθηκε έκτη καλύτερη στα 200μ. πρόσθιο!

Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και ο ΠΑΟ στο… Νευροκόπι!
Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και ο ΠΑΟ στο… Νευροκόπι!

Επίσης, «σφραγίστηκε» και το εισιτήριο του 16χρονου κολυμβητή του Θρύλου, Ευάγγελου-Εφραίμ Ντούμα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, στα 4Χ100μ. μεικτή ομαδική mixed.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24