Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η ΕΟΚ έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια της Εθνικής ομάδας.

Η περιπέτεια της Εθνικής μας ομάδας στο Eurobasket έφτασε χθες (13/9) στο τέλος της, με τη γαλανόλευκη να γνωρίζει οδυνηρό αποκλεισμό από τη Γερμανία.

Η ΕΟΚ, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, θέλησε να ευχαριστήσει τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τους φιλάθλους της Εθνικής για την προσπάθεια και τη στήριξη σε Μιλάνο και Βερολίνο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της ΕΟΚ:

«Η διοίκηση της ΕΟΚ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και όλα τα άλλα μέλη της Εθνικής Ανδρών για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι και τη χθεσινή ολοκλήρωση της πορείας στο Ευρωμπάσκετ.

Εκφράζει επίσης τον αμέριστο σεβασμό προς όλους τους Έλληνες που συμπαραστάθηκαν από κοντά στην προσπάθεια σε Μιλάνο και Βερολίνο, όπως επίσης και στο σύνολο του φίλαθλου κοινού που έστειλε τη θετική του ενέργεια και αγκάλιασε την ομάδα.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμεναν πρώτοι από όλους οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές που μόχθησαν για αυτό. Η εικόνα όμως της ομάδας και η υγεία που εξέπεμψε, πείθει τους πάντες ότι δεν πρέπει να σταθούμε σε ένα αποτέλεσμα. Το μέλλον είναι μπροστά, οι προκλήσεις επίσης και αυτή η ομάδα θα συνεχίσει να μας κάνει περήφανους.

Προχωράμε ενωμένοι όλοι μαζί, με το βλέμμα στο μέλλον και σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24