Ακόμη μια επίθεση προς τη λάσπη και την προπαγάνδα από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν έχει μάθει να τα βάζει κάτω. Κάθε άλλο, έχει πετύχει στη ζωή του, κοιτώντας όσους τον πολεμούν καθημερινά με τον πιο χυδαίο τρόπο, στα μάτια.

Ο ίδιος, κατά την παρουσίαση του Μίτσελ, αναφέρθηκε και σε κάποια Μέσα «ενημέρωσης», τα οποία όπου σταθούν κι όπου βρεθούν έχουν έναν στόχο. Να χτυπάνε καθημερινά τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη. Με τον πλέον εμετικό τρόπο.

Πρόταση του Ολυμπιακού στον προσεχώς ελεύθερο Μπρούνο Ενρίκε (pic, vid)
Πρόταση του Ολυμπιακού στον προσεχώς ελεύθερο Μπρούνο Ενρίκε (pic, vid)

Φυσικά, τα όσα είπε αποτελούν λόγια που όλοι μας θέλουμε να εκφράσουμε, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα είπε όπως έπρεπε. Αντρίκεια, κι όχι πίσω από ανυπόγραφα κείμενα, για τα οποία κανείς δεν λογοδοτεί.

Συγκεκριμένα, το σάιτ της «αλήθειας» και της «εξυγίανσης» αναφέρθηκε στα ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ χειροκροτήματα των δημοσιογράφων στα όσα εξέφρασε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Μα καλά, χούντα έχουμε και δεν μπορεί κάποιος να συμφωνήσει με τα όσα λέει ο Πρόεδρος της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα; Ή μήπως θα πρέπει να πάρει την άδεια και το «ΟΚ» κανενός αρχισυντάκτη, που δίνει συνεχώς εντολές για λασπολογία; Ή θα πρέπει να πάρουμε την άδειά σας για να ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΜΕ τον άνθρωπο που μας έχει στα ψηλά; Επειδή απλά είπε ΑΛΗΘΕΙΕΣ και σταράτες κουβέντες.

Περίεργο δεν είναι να χειροκροτά κάποιος εάν το νιώσει, ακόμη και σε συνέντευξη Τύπου. Πόσες φορές το έχουμε δει από επαγγελματίες δημοσιογράφους και σε άλλες περιπτώσεις; Το περίεργο είναι να μην κάνετε σωστά τη δουλειά σας, και να βρίσκεστε σε εντεταλμένη υπηρεσία από τους ανωτέρους σας. Γράφοντας κείμενα που προσβάλλουν υπολήψεις, ανθρώπους και καταστάσεις.

Τέλος, τα αντρίκεια λόγια έχουμε μάθει να τα εκτιμάμε με χειροκροτήματα. Τα κείμενα «φούστα-μπλούζα» πάλι… τα βλέπουμε για να γελάμε!

Και οι τυφλοί είδαν, και οι μουγκοί μίλησαν, και οι κουφοί άκουσαν, στην… «ΟΠΑΠ Αρένα»
Και οι τυφλοί είδαν, και οι μουγκοί μίλησαν, και οι κουφοί άκουσαν, στην… «ΟΠΑΠ Αρένα»
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24