Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για όλα τα Μέλη και τους φιλάθλους της ομάδας.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του για τα εξής:

1. Όσα Μέλη του Ερασιτέχνη έχουν ήδη δηλωμένο email και επιθυμούν να συνδεθούν πρώτη φορά στη νέα πλατφόρμα μπορούν να το πράξουν ακολουθώντας τις οδηγίες σύνδεσης στο ακόλουθο βίντεο:

Ιντάλγκο στο thrylos24.gr: «Δεν πρόκειται να πάω στον Παναθηναϊκό»
Ιντάλγκο στο thrylos24.gr: «Δεν πρόκειται να πάω στον Παναθηναϊκό»

2. Τα Μέλη τα οποία στη διάρκεια των 20 ετών, γνωρίζουν ότι έχουν δημιουργήσει περισσότερους από έναν λογαριασμό Κάρτας Μέλους, (όπου είτε έχουν χρησιμοποιήσει διαφορετικά email ή στοιχεία επικοινωνίας), μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Μελών & Φιλάθλων με email στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2111007060, έτσι ώστε να γίνει «συγχώνευση» των λογαριασμών σε μια καρτέλα και να μην χάσουν τις ενεργές συνδρομές προηγούμενων ετών.

3. Όσα Μέλη έχουν συμπληρώσει τις συνδρομές 20 ετών και επιθυμούν να παραλάβουν το συλλεκτικό δώρο τους, μπορούν να το δηλώσουν μέσω email στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2111007060.

4. Σχετικά με τη διαδικασία «αναπλήρωσης». Κάθε Μέλος του Ερασιτέχνη μπορεί να αναπληρώσει όσες σεζόν χρειάζονται (25€ για κάθε έτος) για να συμπληρωθεί η εικοσαετία. Αυτό για να παραλάβει το συγκεκριμένο συλλεκτικό δώρο, έως και τις 31/5/2024.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24