Εμμονή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο Ολυμπιακός

κόκκινο πανί για τον Δ.Γιαννακόπουλο αποτελούν οι ερυθρόλευκοι σε μια από τις οπαδικές του εκδηλώσεις καταφέρθηκε και πάλι εναντίον της ερυθρολευκης ΚΑΕ , με αφορμή τις δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟ


Τι και αν ο ΠΑΟ δεν αντιμετώπισε τους ερυθρόλευκους, τι και αν δεν έχει έννομο συμφέρον από οποιαδήποτε δήλωση υπέρ του Ολυμπιακού , τι και αν ακόμα ο ΠΑΟ αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Πατρών στους τελικούς ο Δ.Γιαννακόπουλος δεν χάνει ευκαιρία να τα βάζει με τον Ολυμπιακό.

Είναι κατανοητό πλέον ότι είναι τακτική του να αποφεύγει τα εσωτερικά προβλήματα της ομάδας του , κατηγορώντας εξ ιδίων τα αλλότρια. Βέβαια μπορούμε να σημειώσουμε ότι το ενδιαφέρον κινήθηκε περισσότερο στις δηλώσεις του Πιτίνο και του Δ.Γιαννακόπουλου για τον Ολυμπιακό παρά για το αγωνιστικό κομμάτι του 2ου τελικού που ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, οπότε κάπου δικαιολογείται για να μη μείνει στα αζήτητα ο τελικός.

Ο Δ.Γιαννακόπουλος λοιπόν απατώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων δεν παρέλειψε να διαφωνήσει με τον κόουτς των πρασίνων λέγοντας:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα και στο προπονητικό τιμ για τη σημερινή νίκη στον δεύτερο τελικό. Την Παρασκευή όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε στο ΟΑΚΑ άλλο ένα νταμπλ.

Θα συμφωνήσω με τον κόουτς ότι οφείλουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να βγουν και να ζητήσουν συγγνώμη, όμως θα διαφωνήσω κατηγορηματικά μαζί του στο ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη έναν σύλλογο που δεν σέβεται νόμους και κανόνες, που στοχοποιεί διαιτητές, που επικροτεί εμετικές ενέργειες των οπαδών του, που έχει ως πιστεύω το «ή εμείς ή κανείς» και πολλά ακόμα.

Αυτό που το ελληνικό μπάσκετ έχει πραγματικά ανάγκη είναι υγιείς προσπάθειες όπως αυτή του Προμηθέα. Με αυτήν θα έπρεπε να ασχολούμαστε ώστε να γίνει φάρος και για άλλες αντίστοιχες, όχι με κάποιους που αποδεδειγμένα προσπαθούν μόνο να καταστρέψουν».

Ασφαλώς και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του Προμηθέα Πατρών για την πορεία ως του τελικούς , ερήμην της απουσίας του Ολυμπιακού , φαίνεται όμως ότι ο Δ.Γιαννακόπουλος θέλει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο , θέλει δηλαδή να υπερηφανεύεται για τους άκοπους τίτλους χωρίς αντίπαλο , θέλει και να εξασθενεί και να μειώνει τους αντιπάλους του.

Το ελληνικό μπάσκετ έχει όντως έχει ανάγκη από τον Ολυμπιακό και όσοι κατέχουν το άθλημα το αναγνωρίζουν όπως το αναγνώρισε και ο Πιτίνο ( μεταξύ μας σε λίγο βλέπω να μην τον έχει ανάγκη ο ΠΑΟ) και αυτό γιατί οι ερυθρόλευκοι τα τελευταία 5 χρόνια είναι η καλύτερη βιτρίνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, φαίνεται όμως ότι αυτό δεν αρέσει….άλλωστε ο ίδιος ο Δ.Γιαννακόπουλος πριν τρεις μέρες έλεγε ότι αυτός έριξε τον Ολυμπιακό άρα ποιος θέλει εντέλει το καλό του ελληνικού μπάσκετ;

Τελικά ας αναλογιστούμε ποιος καταστρέφει το ελληνικό μπάσκετ, ποιος υποδαυλίζει τον υγιή ανταγωνισμό ,ποιος στοχοποιεί και επιλέγει διαιτητές, ποιος παρασύρει τους οπαδούς του σε έκτροπα αφήνοντας γυναικεία εσώρουχα και πολλά άλλα…

Δυστυχώς δεν είμαστε χρυσόψαρα και έχουμε μνήμη όπως και κρίση….γιατί ο Βοτανικός αποτελεί καλό προεκλογικό εργαλείο και ο Δ.Γιαννακόπουλος το πουλάει καλά για τον Αλέξη.

Σε καλή μεριά λοιπόν το νταμπλ…..και την άλλη φορά προσπαθήστε να γεμίσετε το γήπεδο με 1,5 ευρώ το εισιτήριο.

Διάβασε επίσης