Έρχεται και στην Ελλάδα το Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης Αθλητικών Στελεχών, με την ίδρυσή του να σημαίνει τη νέα εποχή στο διοικητικό γίγνεσθαι του αθλητισμού.

Η Ελλάδα μπαίνει πλέον σε νέα εποχή όσον αφορά τα διοικητικά δρώμενα. Αυτό γιατί ιδρύεται πλέον τμήμα του Διεθνούς Κέντρου Εκπαίδευσης Αθλητικών Στελεχών και στη χώρα μας.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση που θα γίνει στην Ελλάδα:

«Επισημοποιήθηκε από την World Academy of Sport! Ο  οργανισμός που κατέχει πρωτοπόρο θέση ως συνεργάτης εκπαίδευσης των μεγαλύτερων φορέων του παγκόσμιου αθλητισμού. Ανακοινώνεται η έναρξη λειτουργίας του Εκπαιδευτικού της Κέντρου για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με έδρα την Αθήνα.

ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ | Ντέιβιντ Ρίβερς & Ντάνος στο ΣΕΦ!
ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ | Ντέιβιντ Ρίβερς & Ντάνος στο ΣΕΦ!

 

Το εκπαιδευτικό κέντρο, που χρησιμοποιεί διεθνώς τη συντομογραφία WAoS SESC, θα έχει ως βασικούς πυλώνες δράσης του τα εξής:

·       Παροχή της δυνατότητας σε εν ενεργεία ή πρώην αθλητές να μετατρέψουν το πάθος τους σε επάγγελμα.

·       Ενίσχυση των νέων αθλητών ώστε να ακολουθήσουν απρόσκοπτα το πάθος τους για τον αθλητισμό.

·       Ενίσχυση των αθλητικών οργανισμών σε όλα τα επίπεδα, ώστε να συμβάλουν στη δημιουργία μιας νέας γενιάς ενημερωμένων και αφοσιωμένων αθλητικών ηγετών.

 

Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να βρείτε το σχετικό δελτίο τύπου της World Academy of Sport, όπως αυτό αναρτήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2022: https://worldacademy.sport/#news-article-105661413

Επιπλέον, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι την ερχόμενη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 στο Λονδίνο, διοργανώνεται από την WAoS και τον Δήμο του Λονδίνου, στο ιστορικό κτίριο Guildhall, το διεθνές forum Global Sport Agora (GSA).

Η GSA θα φέρει στο ίδιο τραπέζι διεθνείς αθλητικές ομοσπονδίες και άλλους παγκόσμιους αθλητικούς φορείς με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου παγκόσμιας εμβέλειας. Ο σκοπός είναι να τεθούν οι βάσεις για μία σταθερή και βιώσιμη συνεργασία μεταξύ αθλητισμού και επιχειρηματικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, θα ανακοινωθεί μια σημαντική παγκόσμια συνεργασία, της οποίας η πιλοτική υλοποίηση θα γίνει στην Ελλάδα, από το WAoS SESC! Θα επανέλθουμε με σχετικές πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα. Αμέσως μόλις ανακοινωθεί η εν λόγω συνεργασία».

Μώραλης: «Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες» (pic)
Μώραλης: «Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες» (pic)
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24