Δεν τα κατάφερε η Εθνική γυναικών.

Δυστυχώς το ταξίδι της Εθνικής Ελλάδος γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο σταματάει στα προημιτελικά. Η «γαλανόλευκη» αντιμετώπισε την Αυστραλία και γνώρισε την ήττα με μόλις ένα γκολ διαφορά (8-9).

Δυστυχώς στην τελευταία επίθεση η Ελλάδα είχε δοκάρι και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Μπάσκετ Γυναικών: Νέα «φιλική» νίκη για τον Ολυμπιακό!
Μπάσκετ Γυναικών: Νέα «φιλική» νίκη για τον Ολυμπιακό!

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 1-4, 3-2, 0-0

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ξενάκη 3, Νίνου 1, Ελληνιάδη, Σιούτη, Βασιλική Πλευρίτου 1, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

Αυστραλία (Πολ Ντιν Όμπερμαν): Παλμ. Σγουόντλινγκ, Αρμιτ, Χάλιγκαν 2, Λίσον-Σμιθ, Α. Αντριους, Σ. Αντριους 1, Ριτζ, Αραντσίνι 2, Γουίλιαμς 2, Κερνς 2, Φασάλα, Λόνγκμαν.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των προημιτελικών:

ΗΠΑ-Ιταλία (7-8)
Ολλανδία-Καναδάς (17-10)
Ελλάδα-Αυστραλία (8-9)
Ουγγαρία-Ισπανία (13:30)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.