Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Μαρόκου ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει γίνει αντιληπτός στο «στρατόπεδο» της Ναντ, με την ίδια να θέλει να τον αποκτήσει.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει «ξετρελάνει» την Ευρώπη με τις επιδόσεις του. Ο Μαροκινός σέντερ φορ των Πειραιωτών φέτος βρίσκεται ξανά σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό έχει βαρέσει το «καμπανάκι» σε χώρες της Ευρώπης, με μία από αυτές να είναι η Ναντ. Τα ΜΜΕ του Μαρόκου κάνουν λόγο πως ο γαλλικός Σύλλογος θέλει τον Ελ Κααμπί.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα στέκεται στο γεγονός ότι ο 32χρονος επιθετικός δεν έχει υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και ενώ το τρέχον συμβόλαιό του τελειώνει, στο τέλος της σεζόν. Θυμίζουμε η Ναντ βρίσκεται στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ligue 1. Eπίσης, είναι πάρα πολύ πιθανόν ο Ελ Κααμπί να απουσιάσει τον Δεκέμβριο, μέχρι τον Γενάρη.

Τσικίνιο: Ραγδαία εξέλιξη για το μέλλον του
Τσικίνιο: Ραγδαία εξέλιξη για το μέλλον του

Σπύρος Γραμμένος

Από τα 18 μου πριν καλά, καλά καταλήξω σε κάποια σχολή ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία. Το πάθος μου για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι απερίγραπτο. Ξεκίνησα από ένα μικρής αναγνωρισιμότητας σάιτ και στη συνέχεια συνεργάστηκα με το BN sports, το Sports News Greece και το Mpaladofatses.gr. Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με το Thrylos24, είναι γιατί μελλοντικά θα ήθελα να ενταχθώ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού μάλιστα, είναι και η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπώ από μικρό παιδί. Παράλληλα με το σάιτ, πραγματοποιώ και την πρακτική μου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.