Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, κατά την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού επί της Αϊντχόφεν, θα δώσει τα πάντα ώστε να έρθει η πολυπόθητη πρόκριση στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία, με σκοπό να φέρει στην χώρα μας μια επάξια πρόκριση, καθώς αντιμετωπίζει την Αϊντχόφεν στο «Philips Stadion» για τη ρεβάνς του 4-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Φυσικά, ο νικητής του ζευγαριού θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους «16» καλύτερους του Europa League.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών των αναμετρήσεων αναμφίβολα είναι και ο Μαροκινός στράικερ, Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο ίδιος είχε σημειώσει άλλωστε και το 3ο γκολ της ομάδας μας στον Πειραιά, κάνοντας το 3-2, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο το προβάδισμα πριν την ανάπαυλα στο σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Μαροκινός «δολοφόνος» εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος των φιλοξενούμενων, άδειασε τον Εμβογκό και πλάσαρε.

Σε ένα ζευγάρι με δύο ομάδες… αρκετά επιθετικές, με το γκολ να το έχουν στο… τσεπάκι, επιθετικοί όπως ο Ελ Αραμπί, παίζουν το ρόλο τους και κρίνουν αποτελέσματα και νίκες. Σίγουρα, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει τον «πιστολέρο» του Ολυμπιακού, καυτό, το βράδυ της Πέμπτης στην Ολλανδία. Καθώς, με έναν Ελ Αραμπί «πυρακτωμένο», η πρόκριση θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στον Πειραιά.

Άλλωστε, απ’ το πρώτο παιχνίδι, η επίθεση έπαιξε το ρόλο της, αφού στην αναμέτρηση επιτεύχθηκαν 6 γκολ. Μακάρι, ο «δολοφόνος» Ελ Αραμπί, αύριο βράδυ να φοράει… ευρωπαϊκό κοστούμι και να «δράσει» απέναντι στην Αϊντχόφεν!