Ένας τραυματισμός στο ισχίο θα κρατήσει εκτός Εθνικής Σλοβενίας των Τόνσεκ Στερν, με τον διαγώνιο του Θρύλου να είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στη δράση.

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Τόνσεκ Στερν, ο οποίος θα μείνει εκτός από το Volleyball Nations League και την εθνική Σλοβενίας, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Ο Σλοβένος διαγώνιος του Ολυμπιακού έχασε αρκετές προπονήσεις στην προετοιμασίας της εθνικής Σλοβενίας λόγω προβλήματος στο ισχίο και σύμφωνα με τον προπονητή του, Τζόρτζε Κρέτσου, είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στη δράση, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η σοβαρότητα του προβλήματος.

Βόλεϊ Γυναικών: «Πάνοπλος» ο Ολυμπιακός πλέον στην προετοιμασία!
Βόλεϊ Γυναικών: «Πάνοπλος» ο Ολυμπιακός πλέον στην προετοιμασία!

«Δεν το περιμέναμε αυτό. Θα μας λείψει πολύ επειδή ακριβώς γνωρίζουμε τι μπορεί να δώσει στην ομάδα και τι έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχουμε ένα δύσκολο καλοκαίρι μπροστά μας. Τώρα είναι στο χέρι της ομάδας να ανταποκριθεί σε αυτές τις καταστάσεις το συντομότερο. Ο Στερν θα ακολουθήσει μια σειρά εξετάσεων με ειδικό. Θα σας πω περισσότερα όταν γνωρίζω. Προς το παρόν δεν ξέρει κανείς. Η υγεία του είναι σημαντική οπότε θα ακούσουμε τη συμβουλή του γιατρού. Δεν γνωρίζουμε αν θα χρειαστεί να μείνει εκτός για δύο εβδομάδες ή για δύο μήνες», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος προπονητής που δεν θα έχει στην Ιαπωνία τον βασικό του διαγώνιο.

Κανονικά υπολογίζεται ο κεντρικός του Θρύλου Άλεν Παγένκ που βρίσκεται στη 14άδα.

 

Βόλεϊ: Ο Ολυμπιακός στο 17ο Δημοτικό σχολείο Πειραιά!
Βόλεϊ: Ο Ολυμπιακός στο 17ο Δημοτικό σχολείο Πειραιά!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24