«Εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία για τον Σα»

Η A Bola αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα στείλουν άνθρωπό τους στο Πόρτο για τις τελικές συζητήσεις σχετικά με την απόκτηση του 26χρονου τερματοφύλακα.

Ζοσέ Σα

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της απόκτησης του Ζοζέ Σα από τον Ολυμπιακό σύμφωνα με όσα αναφέρει και η πορτογαλική εφημερίδα A Bola. Σε σημερινό της δημοσίευμα τονίζει πως άνθρωπος των «ερυθρολεύκων» θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στο Πόρτο και θα έχει συζητήσεις, με την πορτογαλική ομάδα, για τον 26χρονο γκολκίπερ.

Στη χώρα της Ιβηρικής το έχουν πλέον δεδομένο και όπως τονίζει στο άρθρο της μεγάλης πορτογαλικής εφημερίδας, η υπόθεση αυτή έχει μπει στην τελική ευθεία για να ολοκληρωθεί και ο Σα να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή από τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει και το σχετικό δημοσίευμα, «Ο Ολυμπιακός θα στείλει τις επόμενες μέρες εκπρόσωπος του στην Πορτογαλία για να μιλήσει με την διοίκηση της Πόρτο και να κάνει τις τελικές συζητήσεις για την μεταγραφή του Σα». Με το δημοσίευμα της εφημερίδας να τονίζει ακόμα ότι «το ποσό της ρήτρας είναι 2,5 εκατ. ευρώ. Η Πόρτο διατηρεί το δικαίωμα να έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που θελήσει ν’ αποκτήσει τον παίκτη, εκ νέου, στο μέλλον».

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης