Εκεί στο SDNA κύριε Ασβεστά να θυμάστε τι γράφεται. Μην γίνεστε κολοτούμπας μέσα σε διάστημα 9 μηνών. Η διπροσωπία είναι μέρος φυσικά και τη ιστοσελίδας που εκπροσωπείτε. Έγραφε τότε λοιπόν: «Οριστική διακοπή του αγώνα προβλέπεται από τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ σε περίπτωση τραυματισμού διαιτητή, ποδοσφαιριστή ή αξιωματούχου ομάδας από ρίψη αντικειμένου από την εξέδρα. […]

Εκεί στο SDNA κύριε Ασβεστά να θυμάστε τι γράφεται. Μην γίνεστε κολοτούμπας μέσα σε διάστημα 9 μηνών. Η διπροσωπία είναι μέρος φυσικά και τη ιστοσελίδας που εκπροσωπείτε.

Έγραφε τότε λοιπόν: «Οριστική διακοπή του αγώνα προβλέπεται από τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ σε περίπτωση τραυματισμού διαιτητή, ποδοσφαιριστή ή αξιωματούχου ομάδας από ρίψη αντικειμένου από την εξέδρα.

Εκεί θα δούμε τον Θρύλο την Κυριακή!
Εκεί θα δούμε τον Θρύλο την Κυριακή!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς χτυπήθηκε στον κρόταφο από αντικείμενο (κουτάκι μπύρας) που του πέταξε ανεγκέφαλος οπαδός του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και όπως ενημέρωσαν επισήμως οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, θα χρειαστεί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για εξετάσεις.

Σύμφωνα με το άρθρο 15 (παρ. 3, περ. β, εδαφ. β) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε κάθε περίπτωση, όταν ένα αντικείμενο που ριφθεί από έναν θεατή χτυπήσει τον διαιτητή ή ένα από τους βοηθούς διαιτητές ή έναν παίκτη ή αξιωματούχο ομάδος, ο διαιτητής μπορεί να επιτρέψει την συνέχεια του αγώνα ή να διακόψει αυτόν προσωρινά ή οριστικά, ανάλογα με την σοβαρότητα του περιστατικού.

Αν, ωστόσο, από τη ρίψη των αντικειμένων επήλθε τραυματισμός ποδοσφαιριστή ή προπονητή ή διαιτητή, τότε επέρχεται οριστική διακοπή του αγώνα. Αυτή ήταν και η τελική απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης Γιώργου Κομίνη, λίγο μετά τις 23.00».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24