Και όμως, οι «βόμβες» του Βαγγέλη Μαρινάκη για καταγγελίες που ταράζουν τα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχουν περάσει... στα ψιλά.

Ούτε δύο 48ωρα δεν έχουν περάσει από τις καταγγελίες του Προέδρου του Ολυμπιακού και της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με τη γνωστή υπόθεση, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας και συντάραξε το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τη συνάντηση την οποία είχε ο ίδιος, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο.

Μιλάμε φυσικά για τις φερόμενες απειλές, τις οποίες όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, του αποκάλυψε ο ίδιος ο Τάκης Μπαλτάκος.

Το θέμα πήγε να… ανασκευαστεί. Αλλά κανείς δεν πείστηκε. Το ζήτημα, όμως είναι άλλο…

Είναι δυνατόν οι «βόμβες» Μαρινάκη να περνούν στα ψιλά; Πως γίνεται να μην ασχολείται ήδη η δικαιοσύνη με το θέμα; Πως γίνεται η δικαιοσύνη να μην έχει ακόμη παρέμβει, για να ερευνήσει, τι ακριβώς συμβαίνει, ή δεν συμβαίνει; Κανείς μας δεν είναι σε θέση να ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί. Αλλά προφανώς, αυτός είναι ο ρόλος της δικαιοσύνης, να μάθει τι συμβαίνει.

Μιλάμε για σοβαρές καταγγελίες, καταγγελίες με κάθε επισημότητα. Δεν μιλάμε για… αερολογίες, ή για σκευωρίες μέσω των ΜΜΕ, όπως έχουν κάνει κατά κόρον οι «απέναντι». Μιλάμε για καταγγελίες-«φωτιά», ικανές να ταράξουν συθέμελα το ελληνικό ποδόσφαιρο… Και όμως, παρατηρείται μία ακατανόητη… χαλαρότητα.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24