Η Σταυρούλα Δουρέκα αποκλειστικά στο thrylos24.gr για την τεράστια επιτυχία του Πόλο γυναικών του Θρύλου και για την ανατριχιαστική ατμόσφαιρα στο Παπαστράτειο!

Για την back2back κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης, μίλησε στο thrylos24.gr η Σταυρούλα Δουρέκα.

Η τερματοφύλακας του Θρύλου, δεν έκρυψε τη χαρά της για τη σπουδαία αυτή επιτυχία, ενώ στάθηκε και στην εντυπωσιακή παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού.

«ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ…» | Live streaming • Και… τώρα ΤΕΛΙΚΟΣ στην Τούμπα!
«ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ…» | Live streaming • Και… τώρα ΤΕΛΙΚΟΣ στην Τούμπα!

Αρχικά η Σταυρούλα Δουρέκα δήλωσε στο thrylos24.gr: «Είμαστε τόσο χαρούμενες που κατακτήσαμε το ευρωπαϊκό για δεύτερη διαδοχική φορά. Το να κατακτάς ένα ευρωπαϊκό μέσα σε ένα άδειο κολυμβητήριο έχει διαφορά με το να το κατακτάς μέσα σε ένα κατάμεστο Παπαστράτειο, ειδικά εάν είναι γεμάτο με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ήταν ανατριχιαστικό συναίσθημα και τους ευχαριστούμε πολύ για την ώθηση που μας έδωσαν».

Στη συνέχεια προσέθεσε ότι: «Η ομάδα και τα δυο αυτά χρόνια πάει πολύ καλά, υπάρχει μια σιγουριά και πίστη στο σύστημα που έστησε ο κύριος Χάρης και όλες ξέρουν τον ρόλο τους μέσα στο νερό. Πλέον τα πράγματα γίνονται μηχανικά. Μέσα στη χρόνια προέκυψε το θέμα με την αποχώρηση του κ. Παυλίδη και του Κωστή Χατζηδάκη, με αποτέλεσμα να φύγουν στην μέση της, δυο πυλώνες της ομάδας. Παρόλα αυτά η ομάδα έδεσε τόσο καλά με τον κ. Τσίριτς και τον Στέργιο Τοροσιάδη, που πλέον νιώθουμε ότι ήταν από πάντα εδώ. Τον ευχαριστώ που πίστεψε σε εμάς για αυτή την κατάκτηση.

Από την πρώτη προπόνηση που κάναμε όλες μαζί η ομάδα φαινόταν ότι θα πάει ψηλά. Όπου και να κοιτούσες δεν έλλειπε τίποτα Το ξέραμε από την αρχή ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και ότι θα κάνουμε τα πάντα για να παραμείνουμε στον θρόνο μας».

LIVE Streaming: «Το 10 το καλό» – Στις 22:00 και κάθε Τετάρτη στο Thrylos24.gr!
LIVE Streaming: «Το 10 το καλό» – Στις 22:00 και κάθε Τετάρτη στο Thrylos24.gr!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24