Ένα δημοσίευμα «Βόμβα» έρχεται να βάλει φωτιά στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού με τις φήμες να λένε για ενδιαφέρον με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Μεγάλη είναι η λίστα με τους υποψήφιους, όμως το όνομα που έχει ξεχωρίσει είναι αυτό του σπουδαίου Ιταλού τεχνικού Αλμπέρτο Τζουλιάνι, που κατέκτησε το 2019 και το 2021 το αργυρό μετάλλιο με την Σλοβενία (με παίκτη τον Άλεν Παγένγκ)στο Ευρωβόλεϊ.

Ο Τζουλιάνι γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου 1964, έχει στο παλμαρέ του, το Κύπελλο Συνομοσπονδίας με το Κούνεο το 2010 και δούλεψε σε μεγάλες ομάδες όπως η Μαστεράτα, η Πιατσέντσα, η Βερόνα και στην Τουρκία με τη Χάλκμπανκ κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα.

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο νέος μας λίμπερο
Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο νέος μας λίμπερο

Ταυτόχρονα είναι προπονητής της Σλοβενίας και τον Οκτώβριιο ξεκίνησε στην πολωνική Ρεζόβια, αλλά διέκοψαν πρόσφατα τη συνεργασία τους και αντικαταστάθηκε από τον σπουδαίο Αργεντίνο Μέντες.

Ο Ιταλός ο οποίος πληροφορήθηκε από τον μάνατζερ για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, επικοινώνησε ο ίδιος με τους Πειραιώτες, τονίζοντας τους πως αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για αυτόν η πρόταση τους, ωστόσο έπειτα από εργασία χειμώνα-καλοκαίρι σε κλαμπ αλλά και στην εθνική Σλοβενίας, επιθυμεί να παραμείνει για λίγο εκτός πάγκων.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24