Στα ξένα Μέσα υπάρχουν και νέα σοκαριστικά βίντεο από τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ τόσο εντός όσο και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου

Δεν έχει τελειωμό ο διασυρμός του ελληνικού ποδοσφαίρου, έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Μετά από τις χθεσινές, Κυριακή (17/03), αναφορές από τα Μέσα του εξωτερικού στα επεισόδια αυτά, και τη σημερινή ημέρα, Δευτέρα (18/03) συνεχίζονται τα δημοσιεύματα, τα οποία ρεζιλεύουν στο διεθνές στερέωμα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βάφονται ερυθρόλευκα τα αποδυτήρια της «OPAP Arena»! (photos)
Βάφονται ερυθρόλευκα τα αποδυτήρια της «OPAP Arena»! (photos)

Μάλιστα, στα ξένα Μέσα υπάρχουν και νέα σοκαριστικά βίντεο από τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ τόσο εντός όσο και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Δείτε νέα βίντεο από τις ντροπιαστικές σκηνές στο ΟΑΚΑ, οι οποίες γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλές δεκαετίες πίσω και δυστυχώς για τη χώρα μας έκαναν το γύρο του διαδικτύου, διασύροντας και διεθνώς το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24