Δεν υπάρχουν αντίο μόνο «εις το επανιδείν Χριστίνα»!

Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χωράνε αντίο, αλλά «εις το επανιδείν». Το μόνο που αξίζει πραγματικά να πεί κάποιος είναι «σε ευχαριστούμε για όλα» και μία βαθιά εκτίμηση για όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια που στάθηκες επάξια στην οικογένεια του Ολυμπιακού...


Ήρθε μία ημέρα που σίγουρα μας γυρνάει σε πολλές ευχάριστες αναμνήσεις αν συνυπολογίσουμε όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια που μας έχει χαρίσει η Χριστίνα Τσιλιγκίρη δίπλα στην Οικογένεια του Ολυμπιακού.

Η πρώην πλέον Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού υπέβαλε την παραίτησή της. Κανείς όμως δεν μπορεί να πεί «αντίο», αλλά «εις το επανιδείν».

Όπως έκανε γνωστό και μέσα από το προσωπικό της προφίλ η κ. Τσιλιγκίρη «Σε αυτές τις περιπτώσεις: Δεν υπάρχει αντίο. Μάλλον κάτι σε «εις το επανιδείν» ταιριάζει.». Κάτι τέτοιο άλλωστε είναι το μόνο που μπορεί να πεί κάποιος.

Μία γυναίκα δυναμική που ήταν βράχος όλα αυτά τα χρόνια δίπλα μας. Δίπλα στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Όταν ήρθε παρέα με τον κ. Μιχάλη Κουντούρη ανέλαβαν ένα βουλιαγμένο καράβι και το έφτασαν να κυριαρχεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι χαρές που μας έχει χαρίσει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός είναι τεράστιες και σίγουρα όλες αποτυπώνουν την σφραγίδα της Χριστίνας.

Η ουσία είναι μία. Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη φεύγει, αλλά με την ταμπέλα της επιτυχημένης, μιας γυναίκας η οποία πρόσφερε και με το παραπάνω στον Ολυμπιακό. Έδωσε κυριολεκτικά και την ψυχή της και πλέον το μόνο που περιμένουμε είναι να ξανά γυρίσει. Θα έρθει εκείνη η μέρα.

Χριστίνα σε ευχαριστούμε για όλα…

Διάβασε επίσης