Δεν κρύβει την ευτυχία του ο Σεμέδο! (pics)

Η χαρά του στόπερ του Ολυμπιακού δεν μπορεί να κρυφτεί και θέλησε και ο ίδιος να την "μοιραστεί" μέσα από τα social media.


Ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία για το γεγονός ότι βρίσκεται και πάλι στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακούς με τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί συνεχώς έχει προσελκύσει αρκετό κόσμο από την χώρα του τόσο δημοσιογράφους όσο και τον τεχνικό της Εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος. Σίγουρα όμως το χαμόγελό του στην σημερινή προπόνηση της Πορτογαλίας τα λέει όλα για την κατάσταση που βρίσκεται.

Ο 25χρονος έμπειρος στόπερ έχει αρχίσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να «φτιάχνει» ξανά το όνομα του στο κόσμο του ποδοσφαίρου. Νιώθει έτοιμος να γίνει ακόμη καλύτερος και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Για αυτό το λόγο θέλησε να μοιραστεί αυτή την χαρά ανεβάζοντας φωτογραφίες από την προπόνηση με την εθνική του ομάδα. Μέσα από τις φωτογραφίες διακρίνεται φυσικά το χαμόγελό του που είναι δύσκολο να κρυφτεί!

View this post on Instagram

🇵🇹

A post shared by Ruben Semedo (@r.semedo35__oficial) on

Διάβασε επίσης