Ο Ολυμπιακός έλυσε το συμβόλαιο του Σίμε Βρσάλικο και πλέον ψάχνεται για τα δεξιά. Που θα καταλήξει η μπίλια όμως;

Ο Ολυμπιακός έχει βγει στο μεταγραφικό παζάρι, αρκετά νωρίς θα λέγαμε την φετινή χρονιά και μεταξύ μας πολύ καλά κάνει. Θέλει στο 2ο μισό να είναι όσο πιο βελτιωμένος γίνεται και με τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ένα από τα προβλήματα του Ολυμπιακού είναι η άμυνά του. Από το κέντρο της άμυνας που αναζητείτε παίκτης, μέχρι και το αριστερό, αλλά και το δεξιό άκρο της άμυνας. Για αριστερά είπαμε και το έχουμε διευκρινίσει, ο Λάιντνερ θα πάρει την ευκαιρία του από τον Μίτσελ και θα δοκιμαστεί σε αυτή τη μίνι προετοιμασία.

Από κει και πέρα όμως η λίστα για το δεξί άκρο της άμυνας είναι έτοιμη και η επιλογή ανήκει στον Μίτσελ. Σας είπαμε για την περίπτωση Μπάλντοκ, που μεταξύ μας αυτή τη στιγμή θα ήταν η ιδανική επιλογή. Από κει και πέρα σίγουρα η περίπτωση Αρίας «κάηκε» με το καλημέρα, μιας και δεν θέλουν να πετύχουν περίπτωση Βρσάλικο και πάλι.

Άλλα ονόματα που ακούγονται είναι του Σουάρες, αλλά όχι και τόσο ζεστά, ενώ οι Ομάρ και Πόσλακ έχουν και εκείνοι τις δικές τους πιθανότητες. Ο Πόσλακ δεν έχει ξανά γραφτεί σε ρεπορτάζ για τον Ολυμπιακό, είναι νέο όνομα και θέλει προσοχή διότι δεν είναι τυχαίο που ήρθε στην επιφάνεια. Πολύ πιθανό να μας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες.

Η τελική επιλογή ανήκει στον Μίτσελ και προχωράμε….

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24