Η στρατηγική και πολύχρονη συνεργασία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την εταιρεία Hudl, που αφορά στη χρήση των προγραμμάτων ανάλυσης Sportcode...

Ολυμπιακός: Η εξέλιξη και η τεχνογνωσία δεν σταματά στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, στα πλαίσια του προγράμματος Tomorrow’s Legends και του περιβάλλοντος εκπαίδευσης και υποστήριξης από τους τεχνολογικούς συνεργάτες.

Η στρατηγική και πολύχρονη συνεργασία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την εταιρεία Hudl, που αφορά στη χρήση των προγραμμάτων ανάλυσης Sportcode, Hudl και Wyscout σε όλα τα κλιμάκια των ομάδων (πρώτη ομάδα, U23, ακαδημία), επεκτείνεται και σε εκπαιδευτικό επίπεδο.

Ειδικότερα, οι τελειόφοιτοι της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πάνος Γκρόσιος και Μάριος Μπόλης, που συνεργάζονται με την Ακαδημία και το τμήμα Ανάλυσης με επικεφαλής τον Βασίλη Αρματά, ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις πιστοποιήσεις για τη χρήση του Sportscode και του Wyscout μέσω του Hudl Academy.

Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική πλατφόρμα έχει ασύγχρονη μορφή και σκοπός της είναι η εκμάθηση των παραπάνω προγραμμάτων ανάλυσης από χρήστες όλων των επιπέδων.

Η χρήση των προγραμμάτων ανάλυσης της Hudl πραγματοποιείται από τις κορυφαίες ομάδες ποδοσφαίρου στον πλανήτη, τοποθετώντας τους χρήστες στην αιχμή της τεχνολογικής εξέλιξης στον τομέα της ανάλυσης αγώνων ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24