Γενέθλια έχει σήμερα (25/02) ο Στρατηγός του Θρύλου μας, Μιχάλης Κουντούρης. Όλη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια του εύχεται φυσικά να τα χιλιάσει και να μετράει ΠΑΝΤΑ κούπες και χαρές.

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης και όλη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια του εύχεται ολόψυχα να τα χιλιάσει και πάντα Κούπες.

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι για τον Μιχάλη Κουντούρη η σημερινή ημέρα! Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού γιορτάζει τα γενέθλιά του και ολόκληρη η οικογένεια του Θρύλου κι εμείς εδώ φυσικά στο thrylos24.gr του ευχόμαστε ολόψυχα γερός, δυνατός και πάντα επιτυχίες και κατακτήσεις τροπαίων!

Εκεί θα δούμε τον Θρύλο την Κυριακή!
Εκεί θα δούμε τον Θρύλο την Κυριακή!

Ο Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2011 ανέλαβε τη Προεδρία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, παρέλαβε κυριολεκτικά … καμένη γη από την κακοδιαχείριση του προηγούμενου διοικητικού καθεστώτος και μία «τρύπα» δέκα εκατ. ευρώ.

Με την τέλεια οικονομική διαχείριση, την μεθοδικότητά του, το μεράκι του, αλλά και την εξαιρετική του συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη έχει κάνει πανίσχυρο τον Θρύλο σε όλα τα τμήματα, τα οποία διεκδικούν ευρωπαϊκούς τίτλους!

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24