«Νέα Διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας στην Ένωση Πολυαθλητικών Σωματείων της Ευρώπης η Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ., Χριστίνα Τσιλιγκίρη»

Η Διεύθυνση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ., κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, για την ανάληψη των καθηκόντων της Διευθύντριας Marketing και Επικοινωνίας στην Ένωση Πολυαθλητικών Σωματείων της Ευρώπης (EMCA). Η εκλογή της προέκυψε από την ομόφωνη ψήφο και των 27 σωματείων-μελών της Ένωσης.

Ο Συντονιστής Διευθυντής του Σ.Ε.Φ., κ. Παναγιώτης Κουτσογιάννης, δήλωσε:

Survivor αποχώρηση 19/05: Ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης;
Survivor αποχώρηση 19/05: Ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης;

«Η εκλογή της Προέδρου, κ. Τσιλιγκίρη, έρχεται να επιβεβαιώσει το σημαντικό της έργο στο χώρο του αθλητισμού. Ταυτόχρονα, αποτελεί ακόμη ένα επίτευγμα όχι μόνο προσωπικό, αλλά και συλλογικό για όλους μας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ένα επίτευγμα που προσδίδει στο Σ.Ε.Φ. ένα πλεόνασμα διεθνούς -πλέον- αξιοπιστίας. Πολλά συγχαρητήρια από καρδιάς».

Ο Αν. Συντονιστής Διευθυντής του Σ.Ε.Φ., κ. Δημήτριος Μπαρδάκας, ευχήθηκε στην Πρόεδρο για τα νέα της καθήκοντα:

«Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη έχει μακρά και αξιοθαύμαστη διαδρομή στο χώρο του αθλητισμού. Η χθεσινή εκλογή της επιστεγάζει το προσωπικό της μόχθο και το έργο χρόνων. Παράλληλα, η τεχνογνωσία που κατέχει είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για το σύνολο της Διοίκησης, αλλά και των εργαζομένων του Σταδίου μας».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24