Χωρίς 6 τελικά η Ξάνθη στο… φιλικό με τον ΠΑΟΚ!

Οι Ακρίτες θα αγωνιστούν χωρίς 6 παίκτες κόντρα στους Θεσσαλονικείς


Την αποστολή της για το ματς ή μάλλον καλύτερα για το… φιλικό με τον ΠΑΟΚ έκανε γνωστή η Ξάνθη.

Οι Ακρίτες θα αγωνιστούν χωρίς 6 παίκτες κόντρα στους Θεσσαλονικείς, δείχνοντας για ακόμη μία φορά τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βέβαια, δεν προξενεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι η Ξάνθη αντιμετωπίζει το ματς με τον ΠΑΟΚ σαν… φιλικό, καθώς είναι γνωστές οι σχέσεις των δύο ομάδων. Άλλωστε, η διοίκηση της Ξάνθης έχει παραχωρήσει περισσότερα εισιτήρια στους Θεσσαλονικείς από ότι στους δικούς της οπαδούς, κάτι το οποίο φανερώνει πολλά…

Εκτός αποστολής, λοιπόν, για το ματς… φιλικού χαρακτήρα με τον ΠΑΟΚ βρίσκονται οι Μπαξεβανίδης, Καμαρά, Ντζουρίτσκοβιτς, Ντε Λούκας, Φασίδης και Μπαριέντος.

Στα ρεπορτάζ των Ακριτών τις προηγούμενες ημέρες τονιζόταν ότι θα λείψει και ο Μελιόπουλος, ο οποίος είχε τραυματιστεί, όμως ξαφνικά έγινε καλά και βρίσκεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μίλαν Ράσταβατς.

Ούτε τα προσχήματα…

Για την ιστορία η αποστολή της Ξάνθης απαρτίζεται από τους: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλη, Ντίρεσταμ, Κασάδο, Λισγάρα, Συλλά, Αλμέιδα, Χατζητερζόγλου, Σουλεϊμάν, Μελιόπουλο, Κοβάσεβιτς, Καντά, Μπρίτο, Σαρπόνγκ, Γέντρισεκ, Κάστρο, Ντε Αμορίμ, Μελισσόπουλο.

Διάβασε επίσης