Χάσαμε τα πρώην… «κυβερνητικά» παλληκάρια!

Όλος ο αντιολυμπιακός θίασος βρέθηκε εκτός πολιτικής σκηνής , ξεχνώντας ότι οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι ούτε ξεχνούν ούτε συγχωρούν.


ΣΥΡΙΖΑ ήταν και πάει. Οι εργολάβοι της αντί – Ολυμπιακής φάμπρικας σήμερα πέρασαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας , με τους θλιβερούς πρωταγωνιστές να ψάχνουν οι περισσότεροι την ψήφο τους. Συμπάσχουμε αρχικά με το κ. Ζουράρη που από αύριο αναμένεται να εγκαταλείψει την χώρα ζητώντας πολιτικό άσυλο στην Γαλλία. Φυσικά δεν ξέρω αν οι Γάλλοι το ξέρουν και ετοιμάζουν υποδοχή με ασπρόμαυρα περιστέρια!

Χάνουμε από την βουλή και τον κ. Κωνσταντινέα αφού η Μεσσηνία δεν εκτίμησε την πολιτική του καριέρα όπως την διαιτητική! Επίσης χάνουμε την καλύτερη πανελήστρια Ελένη Αυλωνίτου ενώ το μεγαλύτερο πλήγμα είναι η μη παρουσία πλέον στην πολιτική σκηνή του Πάνου Καμμένου, επίσης χάσαμε και το παλικάρι από την Ζάκυνθο το Σταύρο Κοντονή  και αρκετών άλλων που κουνούσαν το δάχτυλο στον Ολυμπιακό ξεχνώντας ότι θα έρθει μια μέρα σαν την σημερινή!

Φυσικά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον πρώην πρωθυπουργό μας Αλέξη Τσίπρα που είχε μάλιστα τόσο αγάπη για τους ερυθρόλευκους που ευχόταν τα παιδιά του να μην γίνουν Ολυμπιακοί ενώ αναρωτήθηκε γιατί αποχώρησε ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα του μπάσκετ και παράλληλα έκανε προσωπικές επιθέσεις στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όλοι  αυτοί  φυσικά είχαν ξεχάσει το ταμείο στους υπολογισμούς τους είχαν λησμονήσει τον περήφανο κόσμο του Ολυμπιακού που δέχτηκε λάσπη συκοφαντίες και απαξίωση.  Πλέον η ήττα του μέχρι πρότινος κυβερνητικού σχηματισμού  τουλάχιστον μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον της χώρας μας την ποιότητα της ζωής μας και πάνω από όλα της πατρίδας μας. Όμως κανένας μην ξεχνά την σκληρή και  ηχηρή απάντηση του ερυθρόλευκου κόσμου στους συκοφάντες και τους εχθρούς της ερυθρόλευκης οικογένειας!

Διάβασε επίσης