Breaking news

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

Χαμένος στην μετάφραση ο ΠΑΟΚ για το αντιντόπινγκ

Τελικά αυτό το επικοινωνιακό επιτελείο του ΠΑΟΚ με το γνωστό αντικειμενικό site και κανάλι θα πρέπει να έχει κάνει ιδικά σεμινάρια επικοινωνιακής αποτυχίας. Άλλωστε η απαντητική επιστολή του ΕΣΚΑΝ προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι χαρακτηριστική.


κατασκευή ιστοσελίδων
κατασκευή ιστοσελίδων

 

Το ντέρμπι Ολυμπιακός ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη πλέον πλησιάζει και ο οργανισμός των εξυγιαντικών ομίλων μαζί με την ομάδα του Ιβάν έπιασαν δουλεία. Οι ερυθρόλευκοι προερχόμενοι από μια ακόμα ευρωπαϊκή βραδιά παλεύοντας  και μένοντας ζωντανοί  και η μοναδική ομάδα που μπορεί να συνεχίσει να δίνει βαθμούς στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μπροστά της το ντέρμπι κορυφής!

Από την πλευρά τους στον ΠΑΟΚ αγνοώντας εδώ και χρόνια τι είναι Ευρωπαϊκή βραδιά και ιδιαίτερα  Τσάμπιονς Λιγκ που δεν έχουν δει ούτε πως τεντώνει το «σεντόνι», ανακαλύπτουν τρόπους να γίνονται  όλο και πιο γραφικοί!

Ο Δικέφαλος του Βορρά προσπαθώντας να δημιουργήσουν για μια ακόμα φορά εντυπώσεις και να φορτίσουν το κλίμα με επικοινωνιακά τεχνάσματα που ξέρουν εκ των προτέρων ότι είναι ανέφικτα!  Ξέροντας ήδη την απάντηση οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έστειλαν επιστολή στο ΕΣΚΑΝ όπως είχαν κάνει και άλλες δύο φορές ζητώντας να γίνει έλεγχος ντόπινγκ. Φυσικά ξέροντας τι λέει ο κανονισμός για αυτό το θέμα αφού έχουν πάρει ανάλογες απαντήσεις και τις προηγούμενες φορές, έβαλαν σε εφαρμογή το γνωστό σχέδιο από τα αντικειμενικά μέσα τους.

Είδαμε σήμερα λοιπόν από τον γνωστό όμιλο με πηχυαίους τίτλους να γράφεται «αρνείται να κάνει έλεγχο το ΕΣΚΑΝ» , «Το ΕΣΚΑΝ απάντησε και απέρριψε το αίτημα του ΠΑΟΚ… 14 ημέρες μετά!»

Φυσικά αυτό που δεν ανέφεραν ΠΟΤΕ είναι ότι οι έλεγχοι θα γίνουν κανονικά σε δύο ποδοσφαιριστές της κάθε ομάδας, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς της WADA. Προφανώς αυτή αλήθεια δεν ικανοποιεί τα επικοινωνιακά παιχνίδια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γι αυτό δεν αναφέρθηκε πουθενά!

Τελικά αυτό το επικοινωνιακό επιτελείο του ΠΑΟΚ με το γνωστό αντικειμενικό site και κανάλι θα πρέπει να έχει κάνει ιδικά σεμινάρια επικοινωνιακής αποτυχίας. Άλλωστε η απαντητική επιστολή του ΕΣΚΑΝ προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι χαρακτηριστική.

Αναλυτικά η απάντηση του ΕΣΚΑΝ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Προς ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Υπόψη κ. Χ. Γκαγκάτση

Αντιπροέδρου & Δ/ντος Συμβούλου

Κοινοποίηση

– Γραφείο Υφυπουργού Αθλητισμού

– SUPERLEAGUE

Αξιότιμε κ. Αντιπρόεδρε,

Σε απάντηση της υπ’ αριθ. πρωτ. 2098/13-11-2019 επιστολής σας με την οποία αιτείστε τη διεξαγωγή ελέγχου ντόπινγκ σε αγώνα στον οποίο συμμετέχει η επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. και, ειδικότερα, σε 5 ποδοσφαιριστές της κάθε ομάδας, με χρέωση της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. για το σύνολο των ελέγχων, σας ενημερώνουμε ότι το αίτημα δεν έγινε δεκτό από το Ε.Σ.ΚΑ.Ν.

Το Ε.Σ.ΚΑ.Ν., ως αρμόδιος Οργανισμός Αντι-Ντόπινγκ για τη διενέργεια ελέγχων σε εθνικό επίπεδο, με βάση την εθνική νομοθεσία και τους διεθνείς κανονισμούς, σχεδιάζει την ανάπτυξη και υλοποίηση ενός αποτελεσματικού και αναλογικού προγράμματος κατανομής ελέγχων, που θέτει προτεραιότητες, αναλογικά, μεταξύ αγωνισμάτων, κατηγοριών αθλητών, είδους ελέγχων, είδους δειγμάτων προς συλλογή, είδους ανάλυσης δειγμάτων, πάντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου για τον ‘Έλεγχο και τις ‘Έρευνες (International Standard for Testing and Investigations) του WADA.

Υπό το πρίσμα αυτό, το Ε.Σ.ΚΑ.Ν. δεν πρόκειται να ικανοποιεί σχετικά αιτήματα ομάδων για ελέγχους της επιλογής τους, κρίνοντας πως η πρακτική αυτή που εφαρμόστηκε στο παρελθόν είναι λανθασμένη και σε αντίθεση με τις επιταγές του WADA, που επιθυμεί την ανεξαρτησία επιλογών των Εθνικών Οργανισμών Αντι-Ντόπινγκ ενώ επιπροσθέτως, εισάγει ένα στοιχείο προαναγγελίας ελέγχων το οποίο δεν είναι επιθυμητό. Αντιθέτως, το Ε.Σ.ΚΑ.Ν. προτίθεται να συνεργαστεί με την Superleague προκειμένου να παρουσιάσει έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό ελέγχων εντός και εκτός αγώνων ο οποίος πιστεύουμε ότι θα απαντά στις ενδεχόμενες ανησυχίες του συνόλου των εμπλεκομένων.

Σε κάθε περίπτωση το Ε.Σ.ΚΑ.Ν. είναι εντεταλμένο και πρόθυμο να ακούσει απόψεις και πληροφορίες από το σύνολο του αθλητικού οικοδομήματος προκειμένου να τις αξιολογήσει και να τις αξιοποιήσει καταλλήλως.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Σκανδαλάκης

Πρόεδρος ΕΣΚΑΝ

 

 

Διάβασε επίσης