Ο πρώην διαιτητής της Πρέμιερ Λιγκ Μαρκ Χάλσει μίλησε για την εγκυρότητα της γραμμής οφσάιντ του VAR.

Δηλώσεις με αφορμή την αμφισβητούμενη απόφαση του VAR στο ματς Έβερτον-Λίβερπουλ έκανε ο πρώην διαιτητής της Πρέμιερ Λιγκ Μαρκ Χάλσει, κάνοντας και μια εκτεταμένη αναφορά στην βοήθεια της χρήσης τεχνολογίας στην διαιτησία:

«Γνωρίζουμε ότι αυτές οι γραμμές δεν είναι 100% έγκυρες. Ιδιαίτερα σε τέτοιες καταστάσεις. Πρέπει να δούμε πολλά πράγματα. Πότε έφυγε η μπάλα απ’ το πόδι; Ο παίκτης που είναι ο αποδέκτης κινήθηκε αμέσως μετά την πάσα; Ή ακριβώς όταν έφυγε αυτή; Οι διαιτητές τοποθετούν με το χέρι τις γραμμές, άρα δεν μπορεί να είναι 100% σίγουροι σε μια τέτοια κατάσταση.

Ραγδαίες εξελίξεις με Κούντε…
Ραγδαίες εξελίξεις με Κούντε…

«Όταν σου παίρνει τόση ώρα για να ελέγξεις μια φάση, επιβραδύνεις τα πράγματα. Τον ίδιο τον αγώνα. Κάνετε έλεγχο και ξανά έλεγχο και ξανά έλεγχο. Έτσι μπορείς να επιβραδύνεις κάτι και να το κάνεις να μοιάζει όπως εσύ θέλεις. Για μένα από το πρώτο ριπλέι πρέπει να υπάρχει απόφαση. Αν δεν μπορεί κάποιος να βγάλει απόφαση από το πρώτο ριπλέι και βάζει συνεχώς αλλού τις γραμμές, χάνετε ο στόχος και χάνετε και ο σκοπός του VAR»

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24