Δύο νέοι παίκτες «εισέβαλαν» χθες στο σπίτι του Big Brother. Πρόκειται για την ηθοποιό, Σοφία Αλεξανιάν και τον επιχειρηματία, Νικόλαο Τσιρλή.

Δύο νέοι παίκτες «εισέβαλαν» χθες στο σπίτι του Big Brother. Πρόκειται για την ηθοποιό, Σοφία Αλεξανιάν και τον επιχειρηματία, Νικόλαο Τσιρλή.

Ας τους γνωρίσουμε!

Σοφία Αλεξανιάν

Είναι 37 ετών, ηθοποιός και συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Γεωργία από Αρμένισσα μητέρα και Πόντιο πατέρα. Μεγάλωσε σε ένα σπίτι με πολλά προβλήματα, σε μια χώρα που βίωνε τον πόλεμο.

Στα 11 της χρόνια, ήρθε στην Ελλάδα, χωρίς να μιλάει τη γλώσσα. Μεγάλωσε σε ένα σκληρό περιβάλλον στην Ξάνθη όπου έπρεπε να εργάζεται σε χωράφια. Κατάφερε να σπουδάσει Υποκριτική και έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές σε μικρούς ρόλους. Έχει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο, 9 ετών, τον οποίο λατρεύει και θα της λείψει πάρα πολύ.

Αυτή την περίοδο εργάζεται και ως μεσίτρια. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, είναι πολύ καλή στη δουλειά της αφού τους πουλάει και τους αγοράζει… χρήσιμο προσόν για το σπίτι του Big Brother!

Νικόλας Τσιρλής
Είναι 33 ετών και μένει στη Γλυφάδα. Μισός Χιώτης, μισός Κουβανός, δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας σε Ελλάδα και Γερμανία. Οι επιχειρήσεις του αφορούν σε τουριστικά ποδήλατα αλλά και στην παραγωγή σοκολάτας.

Όνειρό του είναι να δημιουργήσει μια… πολύτεκνη οικογένεια σαν αυτή του Σάκη Ρουβά! Μπαίνει αρκετά… μελετημένος στο παιχνίδι αφού δηλώνει πως θα παίξει με στρατηγική.

Αγαπημένη του συνήθεια είναι η δημιουργία εντάσεων και ομολογεί πως οι κόντρες τού φτιάχνουν τη διάθεση. Οι φίλοι του τον φωνάζουν «φίδι»… άραγε οι συγκάτοικοί του πώς θα τον προσφωνούν;

πηγή: sportfm.gr 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24