Δείτε παρακάτω τους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού στα playoffs της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ επικρατώντας με 85-76 στο πλαίσιο της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague, τερματίζοντας κάπως έτσι στην κορυφή με ρεκόρ 26-12.

Κάπως έτσι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπαίνει πρώτη και καλύτερη στα playoffs της Euroleague και θα περιμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία του play in, προκειμένου να μάθει την αντίπαλο της.

Οι πιθανοί αντίπαλοι:

Ζάλγκιρις Κάουνας
Παναθηναϊκός
Μονακό
Ερυθρός Αστέρας
Μπαρτσελόνα
Dubai BC.

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαδόπουλος και έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των αθλητικών ΜΜΕ, έχοντας συνεργαστεί με γνωστά μέσα ενημέρωσης. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό με κρατά πάντα ενεργό και παθιασμένο. Πλέον, θα βρίσκομαι εδώ, στο THRYLOS24, για να μεταφέρουμε μαζί τον παλμό της ομάδας μας. Τα καλύτερα έρχονται!