Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού, Απόστολος Χρήστου, ευχαρίστησε και τον Θρυλο για τις επιτυχίες που έφερε στην χώρα μας.

Με ένα όμορφο και πλήρες μήνυμα, ο Απόστολος Χρήστου, έστειλε τις ευχαριστίες του προς όλους. Ο ίδιος επέλεξε τα social media για να γνωστοποιήσει το μήνυμά του.

Δείτε αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Σταμολάμπρου: «Δεν μου ταιριάζει το “θηλυκός Σλούκας”» (vid)
Σταμολάμπρου: «Δεν μου ταιριάζει το “θηλυκός Σλούκας”» (vid)

Λένε πως αν θες να πας γρήγορα, πήγαινε μόνος σου, αλλά αν θες να πας μακριά πήγαινε με παρέα.

Έτσι η φετινή σεζόν που αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες της καριέρας μου είναι ένα σύνολο συνεργασίας πολλών ανθρώπων.

Πέρα από την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου από τα πρώτα μου βήματα, έχω στο πλάι μου τον προπονητή μου Παναγιώτη Βελέντζα @panosvelentzas και την ομάδα μου τον Ολυμπιακό @olympiacossfp με τους οποίους η συνεργασία μας είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική πλέον.

Επιπλέον η βιοχημικός της άσκησης Ερασμία Σγουράκη, ο υπεύθυνος για το διατροφολογικό μου πλάνο Γιάννης Αρναούτης @arnaoutisgiannis , ο εργοφυσιολόγος Αργύρης Τουμπέκης και ο Βασίλης Γουργούλης μέσω της βιομηχανικής ανάλυσης με στηρίζουν και με βοηθάνε σε ό,τι χρειάζομαι στον τομέα τους.

Ο Δημήτρης Κουλούρης @koulourisdim μαζί με τους συνεργάτες του στο @_training_room_ είναι ο υπεύθυνος για τις προπονήσεις μου εκτός νερού.

Ο φυσιοθεραπευτής μου Γιώργος Γκούντας @giorgos_gountas είναι εκείνος που έχει αναλάβει την αποκατάστασή μου τα τελευταία 10 χρόνια και η βοήθεια του είναι σπουδαία.

Το κατάστημα @fitnessmarket που μου παρέχει τα συμπληρώματα διατροφής που χρειάζομαι τα τελευταία χρόνια.

Το @communication.club για την συνεργασία μας στα social media.

Τέλος, ως αθλητής ενός ερασιτεχνικού αθλήματος στην Ελλάδα χωρίς τη βοήθεια χορηγών δεν θα μπορούσα να «επιβιώσω» στο χώρο του πρωταθλητισμού και να κυνηγάω τα όνειρα μου καθημερινά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου @instaopap , @arlaproteingr , @arenagreece μαζί με τον Παναγιώτη Ρέτζιο @panagiotesretzios στην ΒΕΤΟ ΑΕΒΕ και τον όμιλο Βιοϊατρική μέσω του κέντρου @bioiatrikiplus.gr που παρέχει Διατροφολογικές και Εργομετρικές υπηρεσίες.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24