Breaking news

Τελειώνει και μαθηματικά και κοιτάζει… Κύπελλο!

Τελειώνει και μαθηματικά και κοιτάζει… Κύπελλο!

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ισόβιος… εραστής της «εξυγίανσης»

Βαγγέλης Μαρινάκης, ο άνθρωπος που έχει γίνει «βιαστής» ονείρων και εραστής της «εξυγίανσης» στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Γράφει ο Πάρης Τσιλιώτης...


Τα παπαγαλάκια από τα ΜΜΕ του Ρώσου συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την δουλειά τους, για την οποία πληρώνονται. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δίχως να απαντήσει σε σκευωρίες που ακόμα μία φορά προσπάθησαν να δημιουργήσουν εις βάρος του, έχει την καλύτερη απάντηση. Απαντάμε εντός γηπέδου. Εκεί που επί σειρά ετών σας έχει «ξεγυμνώσει» και έχετε χάσει τον ύπνο σας.

Στην αναμέτρηση με τον Άρη, η οποία προσωπικά δεν με πείραξε καθόλου το αποτέλεσμά της, η ισοπαλία, εν αντιθέσει με κάποιους, οι οποίοι ψάχνονται και βγάζουν χολή για τον ΗΓΕΤΗ του Ολυμπιακού μας. Έχουμε ευρωπαϊκό παιχνίδι μπροστά μας, ορθά έπραξε ο προπονητής μας, Πέδρο Μαρτίνς και ξεκίνησε με πολλές αλλαγές, άλλωστε όλοι οι παίκτες πρέπει ανά πάσα ώρα και στιγμή να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, οπότε χρειάζονται και χρόνο συμμετοχής.

Με το που έληξε η αναμέτρηση είπαν να ξεκινήσουν μία διαφορετική σκευωρία. Αφού είπαν τα όσα για το «Γ. Καραϊσκάκης» και το τί έγινε (δεν θα κάνω αναδρομή στη Τούμπα γιατί θα χρειαστεί να γράψω εγκυκλοπαίδεια….), είδαν ότι δεν έπιασε τόπο το πρώτο σκέλος και έβαλαν στη μέση ένα από τα αγαπημένα τους παιδιά, τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Αναφέρθηκε ότι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε φραστική επίθεση, σωστά; Αλήθεια, σε τί το στηρίζουν; Σε τί βασίζουν όσα αναφέρουν; Ένα φύλλο αγώνα, το οποίο μόνο αληθές δεν είναι, δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα, αφού στον περιβάλλοντα χώρο υπήρχαν άτομα εντός, αλλά και εκτός γηπέδου, οι οποίοι δεν άκουσαν τίποτα.

Ο παππούς μου έλεγε μία παροιμία και κάθε μέρα που ξημερώνει, την έχω αποθηκεύσει στην άκρη του μυαλού μου, «Για τον παρά κολάζεσαι, με τον παρά κι αγιάζεις.». Μία φράση που στην Ελλάδα και στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης» έχει γίνει μόδα. Άλλωστε, στα ίσια είναι ανάξιοι να μπορέσουν να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρό μας. Καμία επαφή όμως. Καμία επαφή με το άθλημα και με αυτά που πρεσβεύει η λογική του ποδοσφαίρου.

Περνάνε οι μέρες και έχουμε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η μόνη τους έννοια; Όχι φυσικά να φέρει ο Ολυμπιακός βαθμούς, στο διαλυμένο ελληνικό Ποδόσφαιρο, αλλά να μας πολεμήσουν με χτυπήματα κάτω από τη μέση, όπως μόνο εκείνοι γνωρίζουν. Αλήθεια, από του χρόνου όλες οι ομάδες, πλην από εμάς, θα αγωνίζονται σε χαμηλότερη κατηγορία και από το Europa League, θα νιώθουν υπερήφανοι; Λάσπη και πάλι λάσπη. Η αγαπημένη τους τακτική, για κάθε «Λαλάκη», για κάθε «Πρασινοφρουρό», για κάθε… παπαγαλάκι.

Ισόβια εραστής σας, ή μάλλον ισόβια βιαστής σας. Αυτή είναι η φράση που σας αρμόζει, γιατί αυτό έχει κάνει πράξει ο Βαγγέλης Μαρινάκης όλα αυτά τα χρόνια. Με δικές σας Κυβερνήσεις, με ψέματα για βαλτές Κυβερνήσεις από εμάς (βλέπετε, έχουμε τόσο άριστες σχέσεις που επί Κυβέρνησης ΝΔ θα φτιαχτεί γήπεδο σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ Παναθηναϊκό, ενώ για ΑΕΚ και ΠΑΟ τους χάρισαν και γήπεδα Μπάσκετ και όχι μόνο…), ενώ το πρωτοφανές «Ο ΠΑΟΚ μένει να πάρει πρωτάθλημα…» που έχει γραφτεί στην ιστορία δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης