Ένα μεγάλο όνειρο πραγματοποιείται, με ιστορική ημερομηνία την 24η Σεπτεμβρίου 2021. Οι Βαγγέλης Μαρινάκης – Μιχάλης Κουντούρης μπαίνουν στο πάνθεον, εκπληρώνοντας ένα όνειρο που είχαμε όλοι για χρόνια! Γράφει ο Μιχάλης Μαχαίρας…

Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει το τί πρόκειται για συμβεί, ίσως διότι όλοι μας το μάθαμε στα ξαφνικά. Κι όμως, ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ του Ελληνικού πολο (και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ γενικότερα) θα αποκτήσει το δικό του ιδιόκτητο σπίτι. Μετά από άκαρπες προσπάθειες πολλών ετών, ένα όνειρο που είχαμε όλοι οι Ολυμπιακοί, θα πάρει σάρκα και οστά, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ένα Κέντρο Υδάτινου Αθλητισμού θα στεγάσει ένα από τα κορυφαία πολυαθλητικά κλαμπ του πλανήτη, τον Θρύλο μας. Κερδισμένος να είστε σίγουροι όλοι, θα βγει ο Ελληνικός Αθλητισμός. Ήδη αισθανόμαστε υπερήφανοι, με τα παιδιά του Θοδωρή Βλάχου, που κατέκτησαν με κόπο και ιδρώτα, το ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο, στο Τόκιο. Και φανταστείτε πόσες επιτυχίες ακόμη θα έρθουν, στις επόμενες γενιές, που θα έχουν ξεκινήσει από το νέο Υδάτινο Κέντρο που θα δημιουργηθεί.

Για ακόμη μια φορά, μπροστάρης είναι ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου μας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει βαλθεί να μας εκπληρώσει κάθε όνειρο! Έχει καταφέρει να γιγαντώσει τον σύλλογο, το ποδόσφαιρο, τον Ερασιτέχνη μας. Βοηθά όπου χρειαστεί την κοινωνία, είναι δίπλα σε όλους, χωρίς τυμπανοκρουσίες, μονάχα με πράξεις! Δίπλα του, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και αλυσίδα με τους οργανωμένους, Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια, έχει δώσει και την ψυχή του για τον Έφηβο. Αυτοί οι δύο άνδρες, έχουν περάσει στο ΠΑΝΘΕΟΝ του Ολυμπιακού, με τις κινήσεις τους. Είμαστε πολύ τυχεροί που τους έχουμε και πλέον, η στήριξή μας προς εκείνους πρέπει να συνεχιστεί ακόμη περισσότερο για τα επόμενα χρόνια.

Κάθε δυσκολία έχει και μία λύση, αρκεί να θες να την πραγματοποιήσεις. Και οι Μαρινάκης-Κουντούρης είναι οι άνθρωποι που θα βρουν τη λύση με κάθε κόστος! Κυριολεκτικά με κάθε κόστος!

Μια ιστορική ημέρα ξημέρωσε σήμερα, που θα την μνημονεύουμε στα παιδιά μας και θα αισθανόμαστε συγκίνηση, και προφανώς χαρά!

Σας ευχαριστούμε Βαγγέλη Μαρινάκη – Μιχάλη Κουντούρη! Είμαστε τυχεροί διότι είστε δύο από όλους εμάς, οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας! 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24