Τζήλος στα τρία πέναλτι ούτε κόρνερ

Μία ακόμα ομορφιά κατέγραψε και σήμερα η εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου με  το κορυφαίο «Πουλέν» της ΚΕΔ  και της παρέας της τον...


Μία ακόμα ομορφιά κατέγραψε και σήμερα η εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου με  το κορυφαίο «Πουλέν» της ΚΕΔ  και της παρέας της τον Θανάση Τζήλο. Τον άνθρωπο που όπου έχει βρει μπροστά του τον Ολυμπιακό αφηνιάζει….. Αυτός ο κορυφαίος διαιτητής που προορίζεται για διεθνής έδωσε σήμερα τα απόλυτα διαπιστευτήρια του στα αφεντικά του! Ο συγκεκριμένος κύριος  που ξεκίνησε να μαθαίνει την «τέχνη» του διαιτητή  στην Ξάνθη και αποφοίτησε το 2002. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το 2005 ξεκίνησε να σφυρίζει στη Δ’ Εθνική και το 2011 σκαρφάλωσε στους πίνακες της Football League.

Σήμερα όχι απλώς  έδειξε τι και πώς αλλά ξεπέρασε κάθε όριο. Η σφαγιαστική και προκλητική διαιτησία του εις βάρος του Ολυμπιακού δεν γεννά απλά ερωτήματα αλλά δημιουργεί ερωτήματα προς έρευνα.

Δεν χρειάζεται να σταθεί κανείς στις φάσεις των πέναλτι που επιδεικτικά έκλεισε τα μάτια αλλά τουλάχιστον δεν εφάρμοσε τους άγραφους νόμους όταν παίζαμε μπάλα στην γειτονιά έστω και αντίθετα «στα τρία πέναλτι, κόρνερ». Αξίζει να σταθούμε στο παρελθόν του εις βάρος του Ολυμπιακού. Αρκεί  να ανατρέξουμε στα παιχνίδια που σφύριξε και τα όργια που έκανε σε βάρος των Ερυθρόλευκων και να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας.

Αλήθεια σήμερα έχει δει στιγμιότυπα μίλησε με τον παρατηρητή; Δεν ξέρω ειλικρινά τι έχει πει τι του έχουν πει αλλά τουλάχιστον δεν ζήτησε συγνώμη όπως είχε κάνει στα Γιάννενα από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού σε ημίχρονο και φινάλε!

Πάντως θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο βαθμός του παρατηρητή οι απόψεις της ΚΕΔ του κ Περέιρα αλλά και του εκλεκτού Θοδωρή Θεοδωρίδη, για το αν τελικά το «πουλέν τους» επιβραβευτεί   για το σημερινό ρεσιτάλ διαιτησίας!

Διάβασε επίσης