ΘΡΥΛΟΣ είναι, θα το γυρίσει!

Ο ΘΡΥΛΟΣ είναι εδώ. Μπορεί, και θα το κάνει. Θα το γυρίσει. Ο Πάρης Τσιλιώτης σας δίνει τη δίκη του άποψη, για την φετινή «μάχη» του τίτλου και φυσικά γίνεται αναφορά και περί «εξυγίανσης».


Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι με το Παναιτωλικό κι μέσα σε 30 λεπτά είχε τελειώσει η υπόθεση «νίκη». Η ομάδα δείχνει τα «δόντια» της και συνεχίζει στο δρόμο προς τον τίτλο, που κάποιοι προσπαθούν να μας στερήσουν. Το -6 γυρνάει και ο Θρύλος, μόνο αυτό έχει στο μυαλό του.

Ακόμα μια καλή εμφάνιση ήρθε από την ομάδα μας, η οποία δεν χρειάστηκε να ιδρώσει ιδιαίτερα, ώστε να επιβληθεί με 2-1 του Παναιτωλικού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς μπήκαν με το «μαχαίρι» στα δόντια, έτοιμοι να καθαρίσουν νωρίς το παιχνίδι, κάτι που έγινε. Μπορεί στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας να «κατέβαζε μπαταρίες», όμως είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ο Πορτογάλος τεχνικός βέβαια, παρά την νίκη και την καλή εμφάνιση στο Α’ μέρος, δε δίστασε να δηλώσει, ότι ήθελε να συνεχιστεί η ίδια πίεση και στο δεύτερο ημίχρονο. 

Σήμερα πέρα όμως της νίκης του Θρύλου, που δείχνει θετικά σημάδια, είδαμε για ακόμα μια φορά βέβαια την «εξυγίανση» να δηλώνει «παρών», με έναν εμετικό τρόπο. Το χέρι του Βιεϊρίνια που είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της κίτρινης κάρτας και φυσικά το πέναλτι είναι, αν μη τι άλλο, ακόμα μια γελοιότητα του συστήματος, το οποίο δεν σταματάει να μας υπενθυμίζει, τι σκοπούς έχουν φέτος. Η ειρωνεία της όλης υπόθεσης είναι, ότι ο διαιτητής κ. Τσαμούρης ήταν ακριβώς μπροστά στη φάση και όλες οι εικόνες και τα βίντεο, τον εκθέτουν με εμφατικό τρόπο. Όλος ο κόσμος σκέφτεται το εξής: «Μα καλά μπροστά στη φάση κι δεν είδε πεντακάθαρη παράβαση;». Και όμως έγινε. Υπάρχουν μάλιστα πολλά οφθαλμολογικά κέντρα και θα σας τα συνιστούσα ανεπιφύλακτα κ. Τσαμούρη, γιατί απ’ ότι φαίνεται έχετε χοντρό πρόβλημα. 

Ο ΘΡΥΛΟΣ μπορεί να το γυρίσει ακόμα και έτσι. Έχει την ποιότητα, έχει τους ηγέτες, έχει τον «πρωταθλητισμό», δηλαδή πράγματα που του επιτρέπουν να κυνηγάει το Come Back. Φέτος, όλοι δείχνουν να στηρίζουν το νέο project που έχει γίνει στην ομάδα μας, κάτι που φαίνεται ότι «μπορεί» να λειτουργήσει και ευεργετικά στο τέλος. Ο προπονητής δείχνει αγώνα με τον αγώνα να έχει καταλήξει στους παίκτες και τις κινήσεις που θα πορεύεται, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε, ότι τον Γενάρη όπως έχουμε ακούσει, πάμε για δυνατό γκολτζή. Είναι το μόνο πράγμα που μας λείπει. Ένας παίκτης δηλαδή που να έχει συχνές επαφές με τα αντίπαλα δίχτυα. Πρόεδρος και διοίκηση ξέρουν τι είναι το καλύτερο για την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα κινηθούν ανάλογα. 

Όπως είπα κι στην αρχή «ΘΡΥΛΟΣ είναι, θα το γυρίσει!». 

Διάβασε επίσης