Ο Κώστας Σαμοθράκης Bloggarei στο thrylos24.gr και αφού αναφέρει τα όσα είδαμε σε μία μαγική φιέστα στέκεται και στην επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού, η οποία ουσιαστικά ξεκίνησε...

Όταν σέβεσαι την ιστορία του συλλόγου, όταν αγαπάς την ομάδα που υποστηρίζεις και το κυριότερο είσαι ρεαλιστής, δίνεις το παρόν σε μια μαγική βραδιά και απολαμβάνεις το θέαμα. Τόσο απλά είναι τα πράγματα για όσους φίλους του Ολυμπιακού βρεθήκαν το Σάββατο το βράδυ στο γήπεδο Καραϊσκάκη και στήριξαν αυτούς που ήταν οι πρωταγωνιστές της κατάκτησης του 47ο πρωταθλήματος.

Για τους παλαιότερους έχει γίνει μια γλυκιά συνήθεια το να γιορτάζουν ένα πρωτάθλημα και να απολαμβάνουν αυτό το θέαμα, όμως για τους νεότερους  τους δίνεται η ευκαιρία απλά να μαθαίνουν και το κυριότερο γα τα μικρά παιδιά που βρέθηκαν κατά δεκάδας στο Φάληρο και χάρηκαν με την ψυχή τους.

Μια «θρυλική» φιέστα σαν αυτές που  εμείς οι παλιοί έχουμε ζήσει πολλές φορές και μας έχει γίνει συνήθεια εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά πάντα ένα νέο πρωτάθλημα έχει άλλη γεύση. Στα 26 τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 22 πρωταθλήματα, αριθμοί που λένε πολλά και σε αναγκάζουν να νιώθεις υπερήφανος για τον σύλλογο που υποστηρίζεις και έχεις στην καρδιά σου.

Όλα ήταν υπέροχα και κυρίως «λιτά», όπως έπρεπε να κάνουν στη διοίκηση. Καμία υπερβολή, τίποτε περιττό για τις εποχές που ζούμε. Άλλωστε δεν πρέπει να ζέχναμε ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος  στο γήπεδο μετά από δυο ολόκληρα χρόνια, λόγο της πανδημίας.

Ήταν ένα κίνητρο και αυτό να κατακλύσουν το γήπεδο 30.000 φίλαθλοι και να ζήσουν μοναδικές στιγμές. Και να αποδώσουν τα εύσωμα στους ποδοσφαιριστής στον προπονητή και φυσικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη που στα δώδεκα χρόνια σαν διοικητικός ηγέτης έχει κατακτήσει δέκα πρωταθλήματα!

 Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έκρυψε την συγκίνηση του, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά, κάτι που διαπίστωσαν όσοι βρέθηκαν κοντά του την ώρα που πήρε στα χέρια του την κούπα και πανηγύριζε σαν μικρό παιδί. Όλα αυτά τελείωσαν  το βράδυ του Σαββάτου, γιατί στον Ολυμπιακό δεν έχουν μάθει να αρκούνται σε ένα  πρωτάθλημα, αλλά να βλέπουν μπροστά και την επόμενη μέρα.

Ξέρει τι θα κάνει ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού μαζί με τους συνεργάτες του για να δημιουργήσουν μια ομάδα ακόμα καλύτερη και πιο δυνατή στην Ευρώπη. Αυτή την φορά δεν θα αφήσουν στη τύχη τους τον προγραμματισμό και μετά τις εκκαθαρίσεις θα επακολουθήσουν οι μεταγραφές  για να καλυφτούν τα κενά.

Και για να μην λέμε πολλά λόγια και αφήνουμε υποσχέσεις, λίγο υπομονή και τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα για τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24