Με τις μέχρι τώρα κινήσεις της η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει δείξει πως λειτουργεί με γνώμονα καλό της ομάδας, όμως είναι δεδομένο πως ο κόσμος θέλει το κάτι παραπάνω. Γράφει ο Διονύσης Στρούμπος...

Το παιχνίδι στην Κύπρο μπορεί να αποτελέσει κυματοθραύστη στην έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου για τις κινήσεις τις οποίες κάνει ή δεν κάνει η διοίκηση της ομάδας. Μπορεί η αντιμετώπιση του κόσμου και η οργή πολλές φορές η οποία βγάζει μέσω σχολίων στο facebook και γενικά στα σοσιαλ, να είναι υπερβολική, όπως και να ‘χει όμως, κυρίως τώρα, η μεταγραφική κινητικότητα του Ολυμπιακού δεν βοηθά στο να ηρεμήσει η κατάσταση.

Καλή εμφάνιση και πρόκριση θα προσφέρει ηρεμία

Μία καλή εμφάνιση και πρόκριση απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού θα βοηθήσει πάρα πολύ στο να ηρεμήσει η κατάσταση στον κόσμο της ομάδας, αλλά σίγουρα αυτό το οποίο χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι μία καλή μεταγραφική κίνηση που θα δείξει στους οπαδούς πως η διοίκηση είναι παρούσα και σκέφτεται με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Οι φίλαθλοι καλωσορίζουν τον Πασχαλάκη! (pic)
Ολυμπιακός: Οι φίλαθλοι καλωσορίζουν τον Πασχαλάκη! (pic)
Είναι δεδομένη η διάθεση να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός

Αυτό δεν σημαίνει ότι η ως τώρα παρουσία της διοίκησης δεν δείχνει ενδιαφέρον για την ομάδα ή οι ως τώρα μεταγραφές δεν γίνονται με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού, απλά λείπει το όνομα που θα ξεσηκώσει και θα προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο που κακά τα ψέματα αυτό είναι το οποίο περιμένει.

Ο Κορμπεράν δείχνει ότι είναι εργατικός δείχνει ότι έχει όραμα και δείχνει ότι ξέρει πώς να δουλέψει με ένα μεγάλο ρόστερ όπως είναι αυτό του Ολυμπιακού. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι επέλεξε να προσθέσει στην Ευρωπαϊκή λίστα και στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα στην Κύπρο ποδοσφαιριστές που για πολλούς ήταν ξεγραμμένοι όπως ο Κούντε και κυρίως όπως ο Βρουσάι. Αλλά και τους νεοαποκτηθέντες Χουάνγκ του οποίου λύθηκε το πρόβλημα και του Ντε Λα Φουέντε.

Είναι πάρα πολύ πιθανό μόλις ο Ολυμπιακός καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του europa league να προχωρήσει η διοίκηση της ομάδας σε μεταγραφή ή μεταγραφές που θα προκαλέσουν αυτόν τον ενθουσιασμό στον κόσμο και δεν έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι, όπως λάθος πιστεύουν οι περισσότεροι, αλλά με το κίνητρο που μπορεί να δώσει μία ομάδα σε έναν ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι ώστε να υπογράψει συμβόλαιο μαζί της.

Είναι δεδομένο πως η διοίκηση του Μαρινάκη δεν θα αφήσει τον Ολυμπιακό ξεκρέμαστο κάτι που έχει δείξει και με τις μεταγραφές που έχει ως τώρα κάνει αφού δεν είναι αμελητέα ποσότητα ούτε ο Βρσάλικο, ούτε ο Χουάνγκ, ούτε ο Ζιγκερνάγκελ.

Τέλος θα πρέπει να σταματήσει η γελοιότητα της συσχέτισης της Νότιγχαμ με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να σταματήσει η χαζομάρα του ότι η διοίκηση Βαγγέλη Μαρινάκη στη Νότιγχαμ βάζει εκατομμύρια ενώ στον Ολυμπιακό όχι, είναι γελοίο και που το συζητάμε.

Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό η Νότιγχαμ, εντελώς διαφορετική η premier league, εντελώς διαφορετικά τα έσοδα για να προκύψουν στην πορεία και έξοδα και είναι και εντελώς διαφορετική κατάσταση που βιώνει ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή. Ήδη η διοίκηση θα μπορούσε να πει κανείς πως με την απόκτηση και του Ντε Λα Φουέντε έχει κάνει υπέρβαση και είναι δεδομένο πως οι μεταγραφές για τον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν καθώς είναι ξεκάθαρο πως ότι έχει ζητήσει ο προπονητής θα εκπληρωθεί.

Οριστικό: Ο Πασχαλάκης υπογράφει άμεσα στον Θρύλο!
Οριστικό: Ο Πασχαλάκης υπογράφει άμεσα στον Θρύλο!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24