Breaking news

Θα σας ταράξουμε στην… νομιμότητα!

Τα Ερασιτεχνικά τμήματα… βρίσκονται σε έξαψη!

Ο Ολυμπιακός και τα Ερασιτεχνικά μας τμήματα καθημερινά ενισχύονται με παίκτες από το πάνω ράφι, με μόνο στόχο την κατάληψη της κορυφής, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μαρινάκης Κουντούρης τμήματα

Τον Ολυμπιακό κανείς ποτέ δεν μπορεί να τον ξεγράψει. Είναι τέτοιο το DNA του συλλόγου, που θα πρωταγωνιστεί, ό,τι κι αν γίνει. Όσες δυσκολίες κι αν έρχονται, Διοίκηση και κόσμος, θα γίνονται ασπίδα στο σύλλογο, ώστε εκείνος να βγαίνει αλώβητος από όλα!

Η φετινή σεζόν που πέρασε, είχε πολλές δυσκολίες. Ξεκάθαρα μια πρωτόγνωρη κατάσταση γενικότερα στον Ελληνικό αθλητισμό. Κανείς δεν ήξερε πριν λίγους μήνες, αν θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, καθώς κανείς δεν μπορούσε να μπει στα γήπεδα. Εν τέλει, διευθετήθηκαν -αν και αργά- τα πράγματα και συνεχίστηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις κανονικά. Όμως, όπως γίνεται αντιληπτό, τα προβλήματα δεν μένουν σε επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης. Αλλά και σε επίπεδο οικονομικό, καθώς ήταν μεγάλη μαχαιριά η φετινή χρονιά για όλους τους συλλόγους. Και φυσικά, όσους παραπάνω στόχους έχει κάποιος, τόσο… γιγαντώνονται οι δυσκολίες και οι πληγές.

Κανείς βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάει όμως, πως στις φουρτούνες φαίνονται οι καλοί καπεταναίοι. Και ο Ολυμπιακός έχει τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ! Βαγγέλης Μαρινάκης και Μιχάλης Κουντούρης! Οι δύο ασπίδες του συλλόγου και ειδικά στον Ερασιτέχνη μας. Οι δύο άνδρες, μαζί με τον ΛΑΟ μας, ο οποίος ενισχύει και θα συνεχίσει να το κάνει, δίνουν τη σιγουριά που χρειάζεται στο σύλλογο, να πρωταγωνιστεί για ΠΑΝΤΑ! Ναι για πάντα!

Παρατηρούμε, πως λίγες ημέρες μόλις ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές σεζόν στα τμήματα του Ερασιτέχνη, άμεσα υπήρχε πλάνο. Αρκετοί τίτλοι, παρά τις προαναφερθείσες δυσκολίες, κατακτήθηκαν ΚΑΙ φέτος! Όμως, χάθηκαν και κάποιοι -ευτυχώς ελάχιστοι-.

Ο Ολυμπιακός το έβαλε… πείσμα, την επόμενη σεζόν να πρωταγωνιστήσει ΠΑΝΤΟΥ. Και το παντού θα πάρει σάρκα και οστά. Συγκεκριμένα, ο ναύαρχος της Ευρώπης Ολυμπιακός, κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στις Γυναίκες. Με την ομάδα να παραμένει σε τροχιά διεκδίκησης του τροπαίου και την επόμενη σεζόν. Όταν θα έρθει η ώρα, θα γίνουν και οι κατάλληλες ανακοινώσεις.

Ως προς το Ανδρικό τμήμα, φτιάχνεται απλά μια «dream team». Ήρθε στον Θρύλο ο Φιλίποβιτς, ο Ράντοβιτς, ο Μπούσλιε, ο Μπίγιατς, ο Φουντούλης. Όλοι τους κορυφαίοι! Και έπεται και ο Κολόμβος. Πραγματικά υπερόπλα με την ομάδα μας να χτυπάει Ευρωπαϊκό την επόμενη σεζόν, αρκεί να έχει υγεία.

Και στο Βόλεϊ, σε Άνδρες και Γυναίκες, οι ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά. Φυσικά επέστρεψαν και παρέμειναν παίκτες. Αλλά και αποκτήθηκαν μεγάλα ονόματα (Παράιμπα, Σάλας, Πέριτς).

Φυσικά και στο Χάντμπολ γίνονται κινήσεις για κάτι καλό. Παρέμειναν οι «σημαίες» Κανδύλας-Καραμπουνιώτης και έπονται κι εκεί ενισχύσεις. Όπως επίσης θα συμβεί και στο μπάσκετ Γυναικών. Αν και ακόμη περιμένουμε με αγωνία την εκδίκαση των ενστάσεων του Θρύλου για την αντικανονική συμμετοχή της Χατζηνικολάου. Όλα θα ξεκινήσουν με τον προπονητή και έπειτα θα έρθουν και μονάδες. Φυσικά, θα κρατηθεί σταθερός ο ελληνικός κορμός (Αλεξανδρή, Σταμολάμπρου, Σταμάτη, Νικολοπούλου, Σπυριδοπούλου). Ακούγονται επαναπατρισμοί (Παυλοπούλου-Σωτηρίου). Κι όλο και κάποια βόμβα θα έρθει και στο τμήμα αυτό.

Άλλωστε, επιθυμία του ισχυρού άνδρα του συλλόγου μας, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι να υπάρχει τουλάχιστον μία βόμβα σε κάθε τμήμα. Βέβαια, στο πόλο… το παρακάνανε! Όπως και στο Βόλεϊ, όμως δίνουν περισσότερο κίνητρο στο να γίνουμε όλοι μέλη στο σύλλογο!

Και πώς να μην πιστέψει κανείς, πως ο Θρύλος της Ελλάδας βρίσκεται σε… έξαψη; Αν και υπάρχει συνέχεια. Νωρίς είναι ακόμα…

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης