Η αναμενόμενη αναταραχή που έχει προκύψει στις τάξεις των ερυθρόλευκων φιλάθλων για το φημολογούμενο  διαζύγιο Ολυμπιακού και Κώστα Φορτούνη είναι απόλυτα κατανοητή και λογική αφού ο Κώστας έχει συνδεθεί άμεσα με τον ψυχισμό του απλού φιλάθλου των πρωταθλητών.  Φυσικά από τον Ολυμπιακό εδώ και δεκάδες χρόνια έχουν περάσει τεράστια ονόματα που έχουν μείνει στο “Πάνθεον” […]

Η αναμενόμενη αναταραχή που έχει προκύψει στις τάξεις των ερυθρόλευκων φιλάθλων για το φημολογούμενο  διαζύγιο Ολυμπιακού και Κώστα Φορτούνη είναι απόλυτα κατανοητή και λογική αφού ο Κώστας έχει συνδεθεί άμεσα με τον ψυχισμό του απλού φιλάθλου των πρωταθλητών.  Φυσικά από τον Ολυμπιακό εδώ και δεκάδες χρόνια έχουν περάσει τεράστια ονόματα που έχουν μείνει στο “Πάνθεον” της λαμπρής ιστορίας των Ερυθρόλευκων και είμαι απόλυτα σίγουρος  ότι και αν γίνει με τον Κώστα Φορτούνη θα έχει ξεχωριστεί  θέση στην καρδιά μας.

Το δίλημμα όμως παραμένει ο σημερινός Κώστας είναι ο Κώστας που αναμένουμε να δούμε μετά από σχεδόν δυο χρόνια απουσία με τους δυο σοβαρούς τραυματισμούς; Ο Φορτούνης μπορεί να ανταπεξέλθει στα θέλω της ομάδας αλλά και στις προσωπικές του και λογικές ανθρώπινες φιλοδοξίες του σαν ηγετική μορφή που είναι;

Αυτά είναι δυο πολύ απλά ερωτήματα που θα έπρεπε να είχαμε απαντήσεις από τις δυο εμπλεκόμενες πλευρές τόσο από την τεχνική ηγεσία αρχικά την διοίκηση και φυσικά από τον ίδιο. Συνήθως όμως ανάλογα θέματα μεταξύ ομάδας παικτών και προπονητών δεν αναδεικνύονται δημόσια και καλός δεν δημοσιοποιούνται αφού η αρχή μια μεγάλης ομάδας είναι να κλείνει σοβαρά θέματα χωρίς θόρυβο.

Από την πλευρά του ο απλός κόσμος όμως λειτουργεί διαφορετικά, πρώτα με συναίσθημα και απλά οπαδικά κίνητρα. Καλός ή κακός και κατά την προσωπική μου άποψη καλός ο οπαδός θέλει σημαίες, θέλει Ελληνόπουλα θέλει παίκτες ταυτισμένους με τη φανέλα και τα χρώματα της ομάδας. Ένα ανάλογο παράδειγμα κακά τα ψέματα είναι ο Κώστας Φορτούνης έχει όλα όσα θέλει ένας απλός φίλαθλος του Ολυμπιακού.

Ο αντίλογος όμως υπάρχει στα θέλω της ομάδας, στα θέλω του κλαμπ που στόχο έχει την κορυφή σε όλα τα επίπεδα με τις απαιτούμενες θυσίες ίσως που χρειάζονται σε αυτή την διαδρομή.  Ίσως μια ανάλογη θυσία κατά κάποιον τρόπο είναι το διαζύγιο με τον Κώστα. Το αν θα φέρει αποτέλεσμα θα δείξει η ιστορία και εκεί αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις θα κριθούν από τα εκατομμύρια των ερυθρόλευκων φιλάθλων.

Αν και ακόμα δεν έχουν επισημοποιηθεί οι αποφάσεις της διοίκησης η προσωπική μου  εκτίμηση είναι ότι  ο Κώστας Φορτούνης έχει χώρο και ρόλο στην ομάδα αν πραγματικά ο ίδιος το θέλει. Ποτέ μην κρίνεται από ότι απλά ακούγεται και γράφετε. Πολλές φορές υπάρχουν γεγονότα που δεν ανακοινώνονται και πράγματα που γίνονται και δεν θα τα μάθουμε ποτέ.

Ελπίζω ότι και αν γίνει στην συνέχεια να είναι αυτό που θα δώσει στον Ολυμπιακό που είναι πάνω από όλους και όλα την ώθηση να λέμε πάντα με υπερηφάνεια ¨Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε”!

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24