Στο μπλοκάκι του Μαρτίνς!

Ο Φώτης Ρουμελιώτης γράφει για τις σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς και την εικόνα του Ολυμπιακού στα πλέι-οφ...

Μαρτίνς

Η εικόνα του Ολυμπιακού στα  πλέι-οφ έχει συζητηθεί έχει δεχτεί κριτική και φυσικά όπως είναι αναμενόμενο δεν είναι η ίδια από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχοντας στο μυαλό του την όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα των ερυθρόλευκων την νέα σεζόν έχει αρκετά πράγματα στις σκέψεις του.

Απόλυτα φυσιολογικό όλο αυτό αφού ο Πορτογάλος και ξέρει και  θέλει να παρουσιάσει ένα Ολυμπιακό πολύ καλύτερο από τον φετινό, δημιουργώντας το αύριο σήμερα.

Το ότι οι «ερυθρόλευκοι« είναι κατά κάποιον τρόπο ρυθμιστές των πλέι–οφ είναι πασιφανές και κατανοητό. Με αυτό το τρόπο αποδεικνύουν σε εχθρούς και φίλους την ανωτερότητα των πρωταθλητών έναντι όλων των άλλων.

Ο Μαρτίνς όμως έχει άλλα στο μυαλό του. Πράγματα απλά και κατανοητά με την λογική του ποδοσφαίρου. Θέλει πάνω από όλα να δει τι έχει στο δυναμικό του τι χρειάζεται και τι θα ψάξει στην αγορά.

Μαρτίνς | Κοιτάει παίκτες… για καλοκαίρι!

Θέλει να δει τον Ούγκο Κάιπερς. Να δει, αξίζει για τρίτος σέντερ φορ; Θέλει να έχει άποψη σε πραγματικούς ρυθμούς αγώνα για τους Ντρέγκερ, τον Τιάγκο Σίλβα, τον  Λαλά και αρκετούς ακόμα άλλους.

Ο Μαρτίνς θέλει να διαγράψει ή να προσθέσει στο μπλοκάκι του τα ονόματα που έχει αυτή την στιγμή στην διάθεση του. Θα πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα διότι θα έρθει η ώρα να αποφασίσει και με τους δανεικούς τι θέλει να κάνει.

Άλλωστε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλητών για την νέα σεζόν σε Ευρώπη και Ελλάδα δεν αργούν και οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Φυσικά μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν και οι πραγματικές ανάγκες της ομάδας με το κίνητρο που αναζητούν όλοι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος του νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ακόμα η χρονιά δεν έχει τελειώσει…

Ο Πορτογάλος και οι συνεργάτες του ήδη από τον αγώνα με την ΑΕΚ μειώνουν το  ροτέισον  ώστε να βρεθεί ο ρυθμός που χρειάζεται η ομάδα εν όψει του κρίσιμου δεύτερου ημιτελικού στο Καραϊσκάκη με τον ΠΑΣ.

Πάντως σίγουρα ανάμεσα στις σημειώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στο μπλοκάκι του υπάρχει ο αγώνας με τον ΠΑΣ και ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος που θα του δώσει την δυνατότητα να είναι ο μοναδικός που θα κάνει δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ με τον Ολυμπιακό.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης