Προκλητικός και πάλι ο Περέιρα!

Η ευνοϊκή στάση του Περέιρα με τους ορισμούς δώρο στον ΠΑΟΚ σε κάθε αγώνα, έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο, αλλά το να ορίσει και πάλι τον Τσαμούρη στον αγώνα με τον Παναιτωλικό αυτό καταντά προκλητικό! Γράφει ο Φώτης Ρουμελιώτης...


Όταν νιώθεις ανασφάλεια για να κατακτήσεις ένα πρωτάθλημα (των Πρεσπών) μετά από 34 χρόνια, όταν παράλληλα νιώθεις ότι παρά την διαφορά ασφαλείας από τον Ολυμπιακό δεν είσαι σίγουρος για αυτόν τον τίτλο, τότε βάζεις σε εφαρμογή την ασφαλή λύση Περέιρα.

Ο Πορτογάλος που τελικά ηγείται της εξυγίανσης του Ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν έχει κανένα πρόβλημα να εκτίθεται κάθε αγωνιστική όλο και πιο πολύ!

Το σενάριο για την αγαπημένη ομάδα του Πορτογάλου και της ΕΠΟ, θέλει και αυτή την αγωνιστική ο ΠΑΟΚ να έχει τη σιγουριά του για τα πάντα. Άλλωστε τζάμπα αναβλήθηκε από τους οπαδούς του δικεφάλου ολόκληρο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Έτσι ο κ. Περέιρα δεν είχε κανένα πρόβλημα στο Σαββατιάτικο παιχνίδι Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ, με τον Τσαμούρη, ο οποίος είχε κάνει το κραυγαλέο λάθος υπέρ του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Λαμία, όπου δεν είχε δώσει καταφανέστατο πέναλτι σε χέρι του Βιεϊρίνια εντός περιοχής.

Φυσικά τι και αν γελάει όλος ο κόσμος με την εξυγίανση την ΚΕΔ και την ΕΠΟ. Τι και αν ο κ Περέιρα, και οι συνεργάτες του προκαλούν με αυτούς τους ορισμούς, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και η ικανοποίηση της κατάκτησης ενός πρωταθλήματος μετά από τόσα χρόνια δεν καταλαβαίνει από διαιτησίες, συμφωνίες και ηθικές αναστολές.

Υ.Γ : Αλήθεια το συλλαλητήριο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που είχε αναβληθεί εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών πότε ορίστηκε;

Διάβασε επίσης