Έχουν περάσει κατά καιρούς και άλλοι προβληματικοί ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Πορτογάλος παίρνει την πρωτιά. Γράφει ο Κώστας Σαμοθράκης...

Δυστυχώς το θέμα Σεμέδο συνεχίζει να είναι στην επικαιρότητα με τα «τερτίπια» του Πορτογάλου. Αν και σίγουρα υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, το θέμα Σεμέδο εξακολουθεί να είναι στην επικαιρότητα.

Ξαφνικά ανακάλεσε τα όσα είχε υποστηρίξει για άνθρωπο του Ολυμπιακού και την επίσκεψη στο σπίτι του και τη μια μέρα λέει άλλα και την άλλα κάτι διαφορετικό. Είναι φανερό ότι ο Πορτογάλος βρίσκεται σε μια σύγχυση και προφανώς «έχει χάσει τη μπάλα» σε μια προσπάθεια να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Αυτό που καταλαβαίνουμε όλοι είναι ότι ο Ολυμπιακός έδωσε την ευκαιρία σε ένα αποδεδειγμένα προβληματικό χαρακτήρα για επανεκκίνηση της καριέρας του, αλλά και της ζωής του και του προσέφερε τα πάντα. Όμως τα έξω-γηπεδικά του καμώματα και η άστατη ζωή του δημιούργησαν μόνο προβλήματα. Η σύλληψη του για τη γνωστή υπόθεση βιασμού ανήλικης δεν προκάλεσε εντύπωση, έστω και αν αποδείχτηκε ότι ήταν ένας εκβιασμός. Που πας και μπλέκεις ρε άνθρωπε;

Το επεισόδιο με την γυναίκα του και η καταγγελία για ξυλοδαρμό, αλλά και γενικά η συμπεριφορά του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου δείχνουν ένα παιδί προβληματικό που δεν ταιριάζει με τίποτα σε ένα σύλλογο σαν τον Ολυμπιακό.

Δεν μπορεί ολόκληρος Ολυμπιακός να ασχολείται συνέχεια με τα καμώματα του Σεμέδο. Και στο τέλος το παρατράβηξε και μάλιστα σε μια ακατάλληλη χρονικά στιγμή με υπονοούμενα για εμπλοκή του Ολυμπιακού στην επίθεση που δέχτηκε. Και αφού υποστήριξε κάτι τέτοιο γιατί δεν έκανε καταγγελία στην αστυνομία αμέσως;

Άντε παράτα μας ρε Σεμέδο…

Τώρα ξαφνικά το θυμήθηκε; Αστεία πράγματα που δείχνουν ότι έχει χάσει το «παιχνίδι». Και το ότι δεν είναι καθόλου σοβαρός φαίνεται από το γεγονός ότι προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από τα social media .

Υπάρχει περίπτωση ένας σοβαρός άνθρωπος και επώνυμος να κάνει παιχνιδάκια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Αυτό και μόνο δείχνει ότι ο Σεμέδο είναι σε κάποιο άλλο… κόσμο. Και καλό θα είναι να βρει τον τρόπο να μας απαλλάξει. Άντε παρατά μας ρε Σεμέδο για να το πούμε πιο λαϊκά και άσε μας στην ηρεμία μας….

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24